vrijdag 28 november 2014

Review: LUSH X-MAS

5 x in bad met Lush

Ondertussen gooide ik met veel weemoed mijn laatste badbruisbal van Lush in mijn badwater en is het tijd voor mijn review.  Ik ga proberen in geuren en kleuren uit te leggen wat ik ervan vond en welke ik nu absoluut de moeite waard vond.

Eigenlijk wou ik een filmpje maken, maar dat viel wegens technische problemen in het water want mijn camera dampte voortdurend aan aangezien ik natuurlijk geen koud bad neem, iets waar ik op voorhand niet aan gedacht had.  Tja, practise makes perfect.

1. So White: Bath Bomb
Het eerste wat opvalt is dat deze enorm groot is dus je krijgt hier wel waar voor je geld.  Optisch ziet hij er het minst spectaculair uit en hij kon mijn verwachtingen ook niet inlossen.
Het badwater kleurt zacht roze en het duurt een tijdje voor deze helemaal in het water oplost.  Bij mij duurde het toch ruim een kwartier.  Hij geurt heel delicaat naar appeltjes, wat ik goed vind, want zelf ben ik niet zo een fan van de appeltjesgeur.  Hij geeft relatief weinig bubbels, die dan nog heel snel oplossen.  Een beetje een tegenvaller.  Well, up to the next one...
 
2. Shoot For The Stars: Bath Bomb
In mijn collectie edelstenen vond ik deze blauwe goudsteen die exact weergeeft wat jullie ongeveer mogen verwachten.  Doet jullie deze ook niet denken aan een fonkelende sterrenhemel ?
Deze bath bomb belooft een betoverend spektakel in je bad en dat was zeker niet overdreven, want, believe me, dit is de bath bomb van je dromen.  Ik vind het nu al spijtig dat deze niet gewoon heel het jaar door te verkrijgen gaat zijn.  Misschien een kleine hint, lieve Lushies ?
Van zodra ik deze in bad gooide, spinde hij langzaam alle kanten op met explosies van blauw, geel en roze, waarna mijn badwater mooi donkerblauw kleurde, echt zoals een schitterende sterrenhemel, met zilveren shimmerdeeltjes die langzaam in je bad ronddwarrelen. 
But the best is yet to come want dan ontdekte ik de kleine zilveren sterretjes.  Jawel, Lush is always in for a surprise.  En dan heb ik het nog niet eens gehad over de heerlijk gebalanceerde geur van honing en caramel die de ganse tijd aanwezig was.  Plus hij laat je ook nog eens achter met een heel zacht en verzorgd velletje.  Een echte aanrader, die je volgens mij gewoon moet geprobeerd hebben.
 
3. Golden Wonder: Bath Bomb
 

Dit is alweer een vrij grote bruisbal, maar wat is hij prachtig!  Een glinsterend gouden cadeautje met een wit strikje.  Perfection in my eyes...  Golden Wonder maakt van je badwater echt een feestje, as promised, en ik had niet minder verwacht.
Van deze bath bomb had ik een demonstratie in de winkel van Lush gezien en was eigenlijk meteen verkocht.
Het eerste wat mij opviel als ik deze uit de verpakking nam was dat mijn handen helemaal bedekt waren met gold dust en ik begon mij af te vragen hoe ik er achteraf zou uitzien.  Golden perhaps ?  Ik was er niet helemaal gerust in als ik in bad stapte, maar je zal merken dat ik me voor niks zorgen gemaakt heb.
Van zodra je hem in het badwater doet, begint hij te bruisen en zie je een kleurexplosie van neongeel tot felroze, waarna je water langzaam smaragdgroen kleurt met gouden shimmers die in je bad ronddansen.  Ook hier zouden er sterretjes moeten verschijnen, maar die heb ik jammer genoeg niet gezien.
En neen, thanks for asking, ik kwam er niet compleet in goud bedekt uit, hoogstens een beetje meer sprankelend dan anders.  Ideaal voor de feestdagen, i'd say :D
Golden Wonder ruikt naar sinaasappel, limoen en een drupje verwarmende cognacolie.  Ik vond hem heel aangenaam ruiken.
Een kleine tip.  Vergeet zeker je bad niet uit te spoelen want de gouden shimmers blijven echt wel in het midden van je bad liggen en je wil de volgende keer als je in bad gaat niet eerst je bad gaan uitschrobben.
 
4. Luxury Lush Pud: Bath Bomb
Deze was een klein beetje een miskoop, want als ik ermee thuis kwam vond ik hem veel te fel van geur en ik nam hem met veel tegenzin mee in bad, maar hij wist me tin the end och nog aangenaam te verrassen.
Verwacht je aan een sterke kruidige geur van kaneel en kruidnagel (jawel, dat was de boosdoener) die van zodra je hem in het bad gooit direct heel wat minder fel wordt.  Gelukkig maar, want pas dan begon ik echt van de geur te genieten.
Luxury Lush Pud verandert je badwater in een roze zee met kleine, pastelkleurige eilandjes en kon me visueel wel bekoren.  Deze bevat lavendel en ylang ylang die lichaam en geest kalmeren en voor een goede nachtrust zorgen.

 
5. Magic Wand: Bubble Bar
Last, but certainly not least, Magic Wand, een bubble bar met de geur van Snow Fairy, jullie allen bekend.  Een suikerzoete staf waarmee je heerlijk in je bad kan rondzwaaien en die voor bergen van zoet geurende schuimbubbels zorgt.  It's almost magical!  Doe een wens, voel jezelf in de kerstsferen en tover jezelf om tot een kerstelfje.

Kunnen jullie het al bijna ruiken ?  Ik heb er in ieder geval van genoten.  Binnenkort heb ik opnieuw een bezoekje gepland aan Lush en ga ik zeker nog het een en ander inslaan, vooral Shoot For The Stars en Golden Wonder. 
 
Welke van deze bath bombs zouden jullie willen proberen ?  En welke kunnen jullie mij verder nog aanbevelen ?
 
Sandra x
 
 

 

 

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie producten allemaal, ik vind Lush zo'n leuk merk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh Lush heeft altijd zo'n leuke dingetjes hé :) . Ik vind er altijd wel iets haha. Die shoot for the stars bath bomb lijkt superleuk, die wil ik ook eens testen!! De magic wand bubble bar heb ik zelf ook al een aantal keer gehad, toppertje!
  Ik kan je de Christmas Penguin aanraden, een bubble bar die heerlijk ruikt! En ook de Granny takes a dip bruisbal, die is echt super!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefde voor Lush! Ik moet dringend eens één van hun bruisballen gaan kopen, want ik heb het tot nu toe nog niet getest (heb geen bad in mijn studentencrib in Antwerpen)... Misschien ga 'k em deze week wel halen en palm ik de badkamer thuis helemaal in in het weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou wel van kruidige geuren, zeker in deze periode. De twilight bath bomb vind ik wel een aanrader

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke review! Shoot For The Stars klinkt echt geweldig met al die keuren die vrij komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Okee, ik MOET gewoon die Shoot For The Stars halen :D! Hij klinkt gewoon geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen