vrijdag 5 december 2014

Winnaar winactie + spam je blog #2

 
Vooreerst wil ik de winnaar bekend maken van mijn winactie.  Jullie hebben massaal meegedaan, waarvoor hartelijk dank.    Een onschuldige hand heeft Kim van Beautifulday4makeup uitgekozen als winnares.
Proficiat en veel plezier ermee !
Niet gewonnen ?  Niet getreurd, want binnenkort komt er een nieuwe winactie.

De kans om je eigen blog in de bloemetjes te zetten krijg je niet elke dag maar vandaag mogen jullie nog eens je blog spammen.   Zelf maak ik er altijd graag gebruik van om een beetje reclame te maken voor mijn blog, maar nu is het aan jullie.  Vertel in het kort waar je blog over gaat en zet ook de link erbij en ik zal zeker eens een kijkje komen nemen.

Veel plezier met spammen!


Sandra x

11 opmerkingen:

 1. Ik wil je nog eens bedanken! Ben er echt heel blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kim, gefeliciteerd me thet winnen! Ik vind het zo leuk da tik nu in het Nederlands blog (ik blogde alitjd in het Engels met voornamelijk Engelstalige lezers en kwam ook nooti o Nederlandstalige blogs). Kan ik ook een beetje leuk meedoen met winacties. Zal de volgende keer dus zeker met die van jou meedoen Sandra, en ga je volgen.

  Ik blog op http://itsmeastrid.wordpress.com/. Dit is mijn persoonlijke blog waar ik schrijf over mijn leven, maar ook over (psychische) gezondheid, positiviteit, etc. Ik heb weinig verstand van beauty en fashion en kan geen foto's maken omdat ik blind ben, dus mijn blog is misschien een beetje saai qua uitelrijk. Ik lees wel graag allerlei blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd Kim, met de prijs...

  Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen. .
  Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, mijn blog gaat over fashion (sinds kort) en over alles watij interesseert. Het fashion gebeuren is nog niet heel erg bezig aangezien dat sinds eergisteren is.

  X Miene

  miene-style.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd.
  Lief dat we mogen spammen. Het voelt als een extra 'sinterklaas cadeautje', want het mag niet altijd.
  Hier is mijn link.
  nailsbyfml.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Mijn blog heet http://saarenzo.wordpress.com/. Hierop verschijnen de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion, plaats ik eerlijke reviews over beauty producten en deel ik mijn recepten. Het lijkt mij heel leuk als je een kijkje neemt op mijn blog! Xx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waauw! Jolien Bee is mijn persoonlijke blog/vlog. Je vindt er artikels over fashion, beauty & lifestyle...
  Enjoy!
  http://www.jolienbee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat aan de lucky winner :-) Mijn blog vind je op http://www.kissandmakeupsbeautyblog.com/. Ik ben een Belgische beauty blogger in Zwitserland en ik schrijf over alles dat met make-up en beauty te maken heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat we mogen spammen! Op www.miss-happinez.blogspot.nl vind je artikelen over beauty, lifestyle en happinez!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat we mogen spammen. Mijn naam is Birte en op mijn blog Chit Chat (www.chitchatontherocks.com) heb ik het vooral over beauty, mode en personal stuff. Als je langskomt en een commentje achterlaat, doe ik hetzelfde bij jou. Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heyhey, leuk dat we mogen spammen!
  Wij zijn Anique en Celine. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12800301

  Blog: www.thebeautyboulevard.nl

  Ik heb nu ook een giveaway van start laten gaan! Neem je een kijkje? :)

  BeantwoordenVerwijderen