dinsdag 13 januari 2015

The Instagram Tag

Vorige week werd ik door Pauline van Fairygodmotherr (check zeker ook even haar blog!) getagd voor de Instagram Tag dus dook ik vol enthousiasme in mijn rijkelijk gevuld archief en was er al gauw een paar uurtjes zoet mee.

# Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram ?
Wie mij op Instagram volgt zal wellicht al gemerkt hebben dat ik meedoe met de  januari photo-challenge van Liliane van Yourdailyintake  Aangezien ik al twee dagen met migraine rondloop, is mijn favoriete plek op dit moment mijn bed.

# Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram ?
Believe me, het is geen toeval dat mijn eerste foto een kop koffie is want een bakje dagelijkse troost is een must voor mij.  Ik ben altijd op zoek naar leuke koffiebars en ontdekte het gezellige Le Jardin Bohemian in Gent.  Een aanrader!

# Wat is de allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat ?
Ik ben niet zo dol op de camera en meestal merk je dat aan mijn ietwat geforceerde smile, daarom dat je niet zo vaak foto's van yours truly zal tegenkomen.  Strike a pose & act normal, het is niet aan mij besteed.  My apologies.  Deze is van voorbije zomer.  Het kan niet snel genoeg terug zomer zijn voor mij.

# Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee ?
Deze foto van de Wintermarkt in Gent die dit jaar weer meer dan de moeite waard was.  Gent, the most beautiful city of the world... en ik droom ervan om er ooit te gaan wonen, maar dat is voorlopig toekomstmuziek.  Binnenkort mag je trouwens een uitgebreide shoppingtour verwachten langs mijn favoriete adresjes.

# Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Dit taartje was er één om duimen en vingers af te likken.  Het is nu wel niet echt een gerecht, maar het dessert is voor mij wel een wezenlijk onderdeel van een maaltijd, al eet ik dat of course niet elke dag.  What did you expect :D

# Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes ?
Deze foto is afkomstig van een artikel op mijn blog en zijn mijn favoriete handcrèmes du moment en kreeg de meeste likes.
 
# Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Het probleem is dat dieren op foto vastleggen niet zo evident is, want meestal zijn ze ribbedebie voor ik mijn camera vastheb en een huisdier heb ik nu (even?) niet.  Een van de weinigen die ik maakte was deze vlinder, trouwens voor de liefhebbers, het is een gehakkelde aurelia.

# Welke fotobewerkingsapp (of instagramfilter) gebruikte je het meest?
Meestal Picasa,  al moet ik daarbij zeggen dat ik mijn foto's heel weinig bewerk.  De filters die ik het meeste gebruik zijn Ludwig en Valencia.

# Wat is de leukste quote die je in 2014 hebt gepost?
I've got this thing with tea you know, dus deze, en er schuilt gewoon zoveel waarheid in.  Ik vond hem blijkbaar zo leuk dat ik deze zonder het te weten al tweemaal heb gepost.  Oops.
 
# Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram ?
Het is niet te geloven, maar een jaar geleden wist ik nog niet eens wat een hashtag was en ik ben nog altijd geen specialist terzake.  Ha, i could definately use een 'hoe-gebruik-ik-hashtags'- gids.  Een die je vaak ziet terugkomen is #coffee.
 
Ik nomineer Farah van Beautybyfaar, Nina van Simplynspecial, Stephanie van Ohjustshoot en Kim van Kimsbloglife.
 
Sandra x

19 opmerkingen:

 1. leuke tag! en jummie, dat taartje ziet er heerlijk uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze tag heb ik ook nog klaarstaan voor mijn blog. Leuk om te lezen! Mijn eerste foto op Instagram was ook van een kopje koffie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, koffie is zooo verslavend :D Ben benieuwd wat jij gaat invullen Jana :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen! Ik ga deze TAG ook invullen, als je het goed vind. Ik ben een enorme Instagram addict!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeey, je hebt de tag superleuk ingevuld!^^ Wat een mooie foto van die vlinder! Ik ga trouwens helemaal akkoord met de thee-quote haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pauline, thx for nominating me !! Het was echt een leuke tag om in te vullen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh leuk! Nu heb ik eindelijk een gezicht erbij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ohmyyy ik vind die koffie echt geweldig! Ik ben echt gek op rendiertjes EN op koffie!
  leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt hem leuk ingevuld zeg! Mooie quote ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tag :) Wat ziet die koffie er tof uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke tag! Ohh dat taartje... *kwijl* Sterkte met je migraine. Hopelijk heb je er snel geen last meer van :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben ondertussen weer piccobello hoor, Sarah. Fingers crossed dat het zo blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Altijd leuk om deze tag bij andere bloggers te lezen. Volgens mij heb ik gister toevallig één van jouw foto's geliked, het komt me bekend voor in elk geval. Ik ben zelf echt gek van Instagram, mijn gebruikersnaam is trouwens 'estrellaweb'.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kei leuke post Sandra, altijd funny om deze Instagram tags te lezen! Ze verschillen zo hard van blogger tot blogger en zijn ZO persoonlijk. Tof geschreven ook! X

  BeantwoordenVerwijderen