dinsdag 20 januari 2015

Wishlist: H&M Home

Waren jullie ook zo blij met het nieuws dat H&M Home naar België komt.  Ik in ieder geval wel.  Aangezien een goed voorbereid man (of in dit geval vrouw) er twee waard is maakte ik alvast mijn wishlist op.

De Zweedse keten H&M lanceerde H&M Home in februari 2009 die bestaat uit trendy decoratie- en interieurspullen voor elke ruimte in het huis voor een betaalbare prijs.  Sounds good so far doesn't it.

De hele collectie straalt voor mij een hoog hebben gehalte uit, maar je kan nu eenmaal in het leven niet alles hebben dus zullen we maar proberen realistisch te blijven.  Ik zei proberen...want meer kan ik niet beloven.

Een van mijn favoriete bezigheden is het thuis gezellig maken.  Er is een gouden regel: Less is echt more, iets waarmee ik in het verleden soms worstelde want ik schuim graag rommelmarkten af en had de neiging echt alles vol te zetten met prullaria.
Nu geef ik de voorkeur aan een meer minimalistisch interieur met pastelkleuren (hey, what did you expect!), warme plaids en overal kaarsjes.  Persoonlijk kan ik ook niet genoeg kussentjes hebben en ook hieraan is geen gebrek.

Ik heb lang getwijfeld of ik de kopertrend nu mooi vond of niet maar moet nu toch toegeven dat ik er hoe langer hoe meer voor te vinden ben.  Ik heb in ieder geval al een paar mooie kaarsen-houdertjes in het vizier.

Tenslotte heb ik een wel heel zoete tand en concentreerde ik mij op de bakspulletjes want af en toe heb ik de behoefte om een cake te bakken.  Don't ask me why, waarschijnlijk omdat ik het zo graag eet, vooral met een kopje thee.  Zalig niet.

Ik bak ook regelmatig 'vormeloze' havermoutkoekjes, dus deze leuke koekjesvormen moet ik gewoon hebben.

Wie er als eerste bij wil zijn, haast zich op 13 februari naar Espace Saint-Michel in Luik, waarna Gent (in maart) en Brugge (in april) aan de beurt zijn.

Benieuwd geworden ?  Klik hier om zelf eens een kijkje te nemen bij de webshop van H&M Home.

Sandra x

 

 
 

6 opmerkingen:

 1. Ik ben superblij dat H&M Home eindelijk naar België komt! ^^ In Nederland ben ik al een paar H&M Home afdelingen tegengekomen en heb iedere keer iets gekocht, haha. Veel te leuke spulletjes! Ik ben fan van de kopertrend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze hebben daar zoveel leuke spulletjes! Kan niet wachten om er een kijkje te gaan nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten hebben ze daar zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik vind die koperkleurige producten erg mooi :)!! Ik kijk ook al uit tot H&M home eindelijk in België zijn deuren opent :D!

  BeantwoordenVerwijderen