dinsdag 1 december 2015

Instagram diary #14 Van Bloch tot blog

December it is.  Wat gaat de tijd toch snel?  Afgelopen maand was ik vooral veel 'on the road'.  Zo ging ik een laatste keer naar het Arboretum en ging ik op de koffie met een paar bloggers.   Let's take a look.Woehoe, tot mijn grote vreugde komt bakkerij Bloch terug naar Gent.  Hun sluiting (in 2008) liet een grote leegte achter - en ik schat niet alleen in mijn maag.  Nu vind je hun lekkere broden al in Delhaize, binnenkort dus terug in Gent.  Vree wijs vind ik dat.

Onlangs won ik dit verzorgingssetje van Dr. Hauschka.  Meer dan welkom want ik heb mijn huidje enorm verwaarloost.  Het setje bevat een gezichtsdampbad, een reinigend en en een vitaliserend masker.  Wie weet komt er een review van.  We'll see!

De ontdekking van het jaar was toch wel het arboretum van Wespelaar.  Bij mijn wandelingen kwam ik een paar keer deze leukerd tegen.  Gedurende de winter is het park nu gesloten.  Enkel als er sneeuw valt opent het park zijn deuren nog eens.  Needless to say dat ik hoop op sneeuw...

Meestal weet je niet op voorhand of er een mooie zonsondergang aankomt maar op deze dag wist ik het wel.  Gedurende de dag zag ik dat er opvallend veel vliegtuigstrepen zichtbaar bleven dus trok ik met valavond naar mijn favoriete plekje.  Pretty, niet?

Een tijdje geleden ontdekte ik de blog van Jolijn Pelgrum van Vegadutchie.  100% vegan is een brug te ver maar toch probeer ik wat bewuster om te gaan met mijn eten.  Daarom was ik ook heel benieuwd naar haar boek.  Als je van linzen houdt, moet je zeker deze kruidige linzensalade eens proberen.  Simpel, lekker en gezond.  Wat wil je nog meer.

Van vegan naar Würst, it's such a small step.  Na lang wachten - want de rij wachtenden staat nog altijd tot buiten - bestelde ik mij de Mexico '86, een maisbroodje gevuld met guacamole, een pikant merguez worstje, pepertjes (opgepast, very hot) en nacho's.  Van alle die ik tot nu toe geproefd heb kon deze me voorlopig het minst bekoren.  Leuk nieuwtje.  Jeroen Meus staat dit jaar ook op de kerstmarkt van Leuven met een speciale kerst haute dog.  Proeven kan vanaf 10/12.

Snif, een van mijn laatste herfstfoto's.  Trouwens vond jij de herfst ook zo schandalig mooi dit jaar of ben ik de enige?

Ik ging op de koffie met een paar bloggers in Leuven.   Nou ja, bijna was ik niet gegaan.  Bad hair days en zo you know.  Scared as hell is niet overdreven maar ik had een supergezellige namiddag.  Nu kijk ik zelfs al uit naar de volgende meet.

Brrr, de eerste echte vrieskou van het jaar is een feit.

Dan, een kleine vraag.  De laatste tijd post ik alles op IG in het Engels.  Nu is mijn Engels wel goed maar toch heb ik mijn bedenkingen.  Wat denk jij?  Verder in het Engels of terug naar het Nederlands (maar met evt. Engelse hashtags).

Ik wil je trouwens ook nog even herinneren aan de kerstkaartenswap (lees hier meer).  Tot nu toe heb ik nog geen mailtjes mogen ontvangen dus wie durft en bijt de spits af.


Sandra x

1 opmerking: