donderdag 4 september 2014

Lush Fresh Handmade Cosmetics

My Lush love

Een tijdje geleden bezocht ik voor de eerste keer de winkel van Lush in Gent.  Oh boy, it was love at first smell.  Ik had al zoveel goeds over Lush gelezen op andere blogs (o.a. Realitijd) dat het hoogtijd werd om zelf eens een kijkje te gaan nemen.
Bij het binnenkomen van de winkel werd ik al direct overvallen door al de heerlijke geuren.  Het is gewoon een feest voor al je zintuigen en er valt zoveel te ontdekken van verse gezichtsmaskers, badbruisballen tot shampoo en tandpasta in vaste vorm.  Surprised, me too.

Van een vriendelijke verkoopster kreeg ik een rondleiding met alle info over al hun producten en hun geweldige filosofie.  De producten worden niet op dieren getest en zijn supervers met zo weinig mogelijk bewaarmiddelen.  Kijken jullie even mee.
 
Ik kreeg ook nog een leuk boekje mee met een overzicht van al hun producten dat ik zeker op mijn gemak van voor tot achter ga uitpluizen.
Ik besloot een paar productjes te kopen om uit te testen (reviews coming soon), maar moest me inhouden om niet heel de winkel leeg te kopen, wat natuurlijk niet eerlijk zou zijn ten overstaan van jullie, niet.

De potjes van Lush zijn vrij simpel met een sticker met daarop de ingrediënten, hoe het product te gebruiken, de houdbaarheidsdatum en wie het product gemaakt heeft en wanneer.  All you need to know !

5 potjes terugbrengen = 1 gratis masker
Je krijgt een gratis vers gezichtsmasker (ter waarde van € 11,65) wanneer je 5 lege potjes terug-brengt.  Dit vind ik een superactie en dit bewijst ook weer dat wie echt iets voor het milieu wil doen, dat ook kan.

Vergeet geen staaltjes te vragen van een product waarover je ev.  zou twijfelen.  Ik vroeg staaltjes van Daddy-O en Big en kreeg aan de kassa nog een paar extra goodies mee, o.a. Madame Butterfly uit de lentecollectie.  Happy me J

Inmiddels ben ik nogmaals geweest en verheug mij al op de kerstcollectie, die vanaf 3 oktober in de winkel zal te verkrijgen zijn.  Eén ding kan ik al verklappen.  Snow Fairy is er opnieuw bij.  I'm so excited want het is mijn eerste kerst met Lush !

Nu kom ik regelmatig in Gent, maar als er ooit een winkel wat dichterbij opent, zou ik een gat in de lucht springen en zo hard beginnen te krijsen als in de reclame van Zalando.  Believe me :D

Niet panikeren, maar mijn volgende post zal uitzonderlijk 1 dagje later verschijnen d.w.z. zaterdag i.p.v. vrijdag.  Be patient, want ik zal jullie volgende week vertellen waarom.

Zijn jullie al bij Lush geweest ?
 
Sandra x

 

 

14 opmerkingen:

 1. Lush is zo leuk. Ik vind hun filosofie geweldig en de producten lijken me heerlijk. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd welke producten je allemaal gekocht hebt! Lush is een leuke winkel he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben eigenlijk nog nooit bij Lush geweest... Het zit namelijk niet echt in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop voor jou dat er in de toekomst een winkel in jouw buurt opent, maar voorlopig zijn er geen gepland en als er ooit een komt, zal dat hoogstwaarschijnlijk in de provincie Limburg zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de geur in de winkel altijd zo tof :) Ik ben er al vaak binnengeweest maar ik heb nog nooit iets gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het altijd zo grappig dat de verkoopsters er altijd zo happy rondlopen. Leuke winkel hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik zo die foto's bekijk wil ik de winkel leeg kopen (gelukkig kan ik dat sowieso niet haha). Ik ben wel een paar keer al in Utrecht bij Lush geweest x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Love at first smell' is inderdaad de perfecte benaming. Ik ben benieuwd naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijke winkel! Ik neem altijd een solid shampoo mee. Werkt echt super. Je hebt een blokje shampoo en daarmee vrij je over je haar. Je doet er echt ontzettend lang mee en het is dus relatief goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lush Gent is echt mijn favoriete Lush winkel! Ben benieuwd naar je reviews :) Ik vind bijna al hun producten heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moet daar precies ook eens langs gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook echt dol op Lush :D! Love at first smell, zoals je al zei :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaaaah Lush is echt een van de fijnste winkels die er is. Als ik die mooie foto's van al die heerlijke goodies zie, ruik ik die overheerlijke geur meteen alweer <3 Love, love, love Lush <3

  BeantwoordenVerwijderen