vrijdag 9 december 2016

Persoonlijke update + kerstkaartenswap

Het was hier eventjes stil. Héél stil zelfs. Sprak ik niet van een update. Ja. Waar blijft die dan? Sorry, sorry, sorry... but some things don't always work out like you planned them. Een nieuw dak leggen op een paar weken tijd was dan toch net een tikkeltje te optimistisch. Weken werden maanden. Zomer werd winter.

Even if you knows what's coming, you're never prepared for how it feels. Nu had ik me verwacht aan een portie chaos en stress, maar niet in die mate. Niets ging zoals gepland. Dus nog meer stress.

Het ergste was dat door de enorme vertraging andere afspraken helemaal in het honderd liepen. Zo werd ons dak pas deze week geïsoleerd en 'begint' alles terug een beetje vorm te krijgen. Nu is het nog ramen plaatsen, bezetten en afwerken. Best een spannende bedoening zo vlak voor de feestdagen.

En ook volgend jaar wordt nog hectisch. Behangen, afwerken en dan eindelijk terug verhuizen. Al zal dat laatste pas ten vroegste iets zijn voor eind januari. Nu staan de meeste van mijn spullen dus nog gestockeerd bij mijn grootvader.

In afwachting dat mijn slaapkamer af is slaap ik in een klein kamertje - inclusief schuin plafond - net naast mijn kamer. Toch al een kleine vooruitgang want daarvoor sliep ik in de keuken. Maar ik heb geen reden tot klagen. Mijn ouders 'kamperen' nog altijd beneden. Dus voel me wel gepriviligeerd.

Dan nog iets. Sinds begin september sukkel ik met mijn rug, iets dat toch wel een vrij grote impact heeft op mijn leven. Na weken van toch wel vrij helse rugpijn, talrijke bezoekjes naar de osteopaat en sociaal isolement ben ik vandaag nog altijd niet volledig pijnvrij.
15 dagen tot Kerstmis en overal staat de kerstversiering. Nou ja, hier dus niet. Snik. Toch is er een traditie die ik niet zomaar laat voorbijgaan. De kerstkaartenswap. Dit jaar uitzonderlijk dan toch geen kaartje van eigen hand maar andere leuke kerstkaartjes van o.a. Littleleftylou en Hema.

Mocht je mee willen doen, stuur me dan voor 19/12 een mailtje (of pm via Instagram) met je adres naar: Sandra_jacobs@hotmail.com.

En nu geef ik het woord aan jou! Want ik heb je hulp nodig. Zoals je merkt is mijn kerstgevoel nog ver te zoeken dus... spam je leukste kerstartikel. Bring me that Christmassy feeling. Ready, set, go...

Sandra x

1 opmerking: