dinsdag 30 september 2014

Catrice Ultimate Nail Lacquer

Review: Catrice It's Time For Lovender

Nu het eindelijk herfst is, vond ik dat het hoogtijd werd voor een nieuw lakje dus trok ik naar het Kruidvat.  Snel ontdekte ik dit perfecte lavendelkleurige lakje van Catrice met de naam "It's Time For Lovender" uit de Ultimate Nail Lacquer collectie.

Wat een beauty, vinden jullie niet ook ?Lila is dan ook mijn lievelingskleur.  Aangezien ik nog geen enkel lakje van Catrice geprobeerd had, was ik heel benieuwd naar het resultaat.  Zoals jullie kunnen zien, meer dan bevredigend.

Vooreerst was het zeer aangenaam lakken en dat had alles te maken met het fijne kwastje.  I'm not a profi en vooral bij Essie zit ik meestal te knoeien met de brede kwastjes, maar deze keer was het echt een plezier.

De nagellak heeft een hoogglans finish en geeft je nagels een perfecte dekking, waardoor je maar een laagje nagellak hoeft aan te brengen en droogt bovendien vrij snel, echt een plezier voor iemand met weinig geduld.

Het lakje is bovendien vrij van formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten.  Een lakje dat lief is voor de nageltjes.  Wat willen we nog meer.
 
Deze is te koop voor € 2,99.  Op dit ogenblik loopt er in het Kruidvat echter een speciale actie waarin je 2 lakjes van Catrice kan kopen voor € 5.  Een koopje, dus zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb, hé.
 
Hebben jullie al iets uit de nieuwe collectie van Catrice gekocht ?
 
Sandra x

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuk kleurtje voor de herfst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Leuk ook die steentjes op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben normaal niet zo'n fan van paarse nagellak, maar ik vind dit wel een erg leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig!
  Doet me echt meteen aan lavendel denken!

  x Jill

  BeantwoordenVerwijderen