zaterdag 13 september 2014

Instagram Diary #1

't is weer voorbij die mooie zomer
Ah, je dacht dat er geen einde aan kon komen, maar voor je 't weet is heel die zomer al weer lang voorbij, oh, die fijne zomer, wat was het weer een fijne zomer, maar weeral veel te vlug voorbij

Lijkt me een heel gepast liedje om mee te beginnen want ja, hij is spijtig genoeg voorbij, alhoewel.  Door (zomer)griep en een gebroken teen, heb ik veel leuke dingen die ik gepland heb, niet kunnen doen.  Tja, het kon allemaal nog veel mooier.  Maar don't worry, ik heb er het beste van gemaakt.

Hier een kleine selectie van mijn foto's op Instagram.

Eind juni ging ik in Leuven naar De Langste Dag.  Een hele dag lang braderie, eetkraampjes en rommelmarkt en zoals je kan zien veel gekleurde vlagjes want we waren volop in de ban van koning voetbal.  Op een standje kreeg ik een zalige stoelmassage en op slag waren mijn pijnlijke nekspieren weg.

 
Ik ging naar de opening van Starbucks in Leuven om 6 uur 's morgens wat mij een goodiebag opleverde.  Dit was een van mijn eerste blogposts en een superspannende sprong in het ongewisse, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.

Ik had een naildate met Elfi De Bruyn op Le Bateau in Gent, waar ik ook een door haar ontworpen smartphonecover won (zie blogpost).  Luck was definately on my side, want daarna scoorde ik op een rommelmarkt nog een aantal leuke dingen.


 
Ik trakteerde mij op dit superlekkere zomerse (gezonde) taartje.  Het water loopt mij nog in de mond :D


Als het 's morgens snel moet gaan, drink ik graag een smoothie.  Ziet mijn pink smoothie met aardbei en banaan er niet lekker uit ?

 

Ben een paar keer gaan shoppen in Gent waar ik de winkel van Lush heb bezocht, nog onbekende plekjes heb ontdekt met mijn camera (o.a. Sint-Pietersabdij) en de lekkerste quiche of town ben gaan eten bij Petit Qoeur.

Sinds begin dit jaar ben ik gebeten door de fotografiemicrobe en ik trek dan ook regelmatig naar de Kruidtuin in Leuven, een van de mooiste plekjes in het hartje van Leuven.

Een superlekkere snack die heel inspirerend werkte en me volgend glaskunstwerkje opleverde.


Een kletsnatte autoloze zondag in Leuven.  Het weer was een enorme spelbreker dit jaar.  Spijtig want ik was van plan om een paar foto's te maken vanaf de universiteitstoren op het Ladeuzeplein.

Een paar dagen geleden kocht ik mij het Blogboek van Kelly Deriemaeker.  Een blogger must-have.


Niet de zomer van mijn leven, daarom dat ik een last-minute reis gepland had die spijtig genoeg niet is kunnen doorgaan en dus heb ik achteraf gezien onnodig mijn blogschema in de war gestuurd.

Maar nu ben ik dan toch eindelijk weggeraakt, gewoon een weekje later als gepland.   Verwacht de volgende post dus opnieuw op zaterdag i.p.v. vrijdag.  Mijn excuses, maar ik vond toch dat ik nog een vakantie verdient had.  Verwacht dan ook een uitgebreid fotoverslag.

En hadden jullie de zomer van jullie leven ?

Sandra x

8 opmerkingen:

 1. Goh elk seizoen en moment van het jaars heeft wel iets moois. Wie weet wat de herfst brengt! Ben blij voor je dat je weekje weg toch door is gegaan!
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar de vakantiefoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke foto's :)! Zo'n naildate met Elfi lijkt me ook wel wat :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Dat taartje ziet er erg lekker uit <3 Mijn zomer was ook erg leuk (zover dat kan als je een scriptie moet schrijven), maar ik ben ook weer erg blij dat de herfst nu begint. Ben een echt najaarstype :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, Elfi heeft je nagels echt zo mooi gedaan! As usual :D En ik moet me echt het blogboek aanschaffen, lijkt me echt leuk ook al ben ik zelf niet zo'n grote boekenwurm :) Mijn zomer was a-okay, stage gelopen wat fijn was, maar geen vakantie gehad! :(

  Love,
  Shanah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het blogboek van Kelly is een echte topper, hè? Het leest als een trein, en zit in de helft. Mooie nagels heb je! Elfi heeft de mijne ook al eens gepimpt en nu heb ik haar Happy Nails 2 boek voor inspiratie overload! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk verslagje van de afgelopen week! Leuke dingen heb he gedaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen