zaterdag 20 september 2014

Spam je blog #1Da bin ich wieder, want mijn vakantie zit er spijtig genoeg op, maar wat was het fijn om aan de Rijn te zijn, in de Römer Thermen van Bad Breisig.  Aan elke dag badderen in thermaal water van 32° zou ik kunnen wennen.  Ja wadde, de Romeinen wisten wat goed voor hen was.

Jullie zullen nog wel geduld moeten hebben tot volgende week voor mijn reisverslag want ik heb me niet zoveel kunnen voorbereiden en heb ook, vrij bewust, een digitale detox gehouden, maar ik wil jullie toch een klein voorproefje geven.Aangezien ik een kleine leesachterstand heb opgelopen, zou ik jullie willen uitnodigen om jullie blog te spammen.  Dus, spam away, zou ik zeggen !

Ik vind spam je blog-posts superleuk omdat ik zo al veel kleine maar fijne blogs heb leren kennen dus laat een reactie achter in de comments en ik kom zeker een kijkje nemen.

Aangezien mijn batterijen helemaal opgeladen zijn, ga ik proberen om vanaf nu 2x per week een post te doen.  Ik hoop dat het mij gaat lukken want ik heb nog vrij veel leuke posts gepland.

Veel spam-plezier !!

Sandra x

5 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar je reisverslag, het zag er heel mooi uit daar!
  Mijn blog ken je al, maar ik zal nog maar even spammen :D
  Ik schrijf vooral over make-up en beauty, maar soms komt er ook wat lifestyle aan bod!
  Neem een kijkje op: http://abeautytorock.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag er fijn uit! Benieuwd naar het volledige verslag ;) Spam spam spam: www.lookdujour.be xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd naar de rest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op www.bymarlayne.nl Ik zou het heel lief vinden als je even een kijkje zou willen nemen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Ik ben Jana en op mijn blog https://beautybyjana.wordpress.com/ schrijf ik zo'n 3 keer per week over vanalles wat met beauty te maken heeft. Dat kunnen reviews zijn, swatches, inspiratieposts, wishlists of shoplogs. Vanalles dus! Kom zeker eens kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen