vrijdag 24 oktober 2014

Herfsttag: Keep calm & love autumn

Herfsttag

Ik ben zo verliefd op de herfst dat ik deze tag niet kon laten passeren.  Eigenlijk wou ik hem al eerder doen, maar omdat we nog van een zalig nazomertje konden genieten, voelde ik mij gewoon nog niet in the mood.

Benieuwd wat ik van de herfst vind ?  Lees dan zeker verder.
In de herfst doe ik niets liever dan lange romantische boswandelingen maken.  Wat kan ik genieten van de prachtige natuur en de gekleurde bladeren die wel in vuur en vlam lijken te staan en van de laatste zonnestralen op mijn huid.

Op sombere herfstdagen maak ik het binnen gezellig met kaarsjes en heb ik weer meer tijd voor mijn creatieve bezigheden en hou me dan vooral bezig met papierknipkunst, omdat het voor te schilderen te donker is.
Wat vind ik het leukste aan de herfst ?
Mistige zonsopgangen, gekleurde bladeren, warme sjaals, hoedjes, knitwear, enkellaarsjes, berry lips, donkere nagellak,  chocolademelk,  geurkaarsen,...

Mijn favoriete drankje ?
Warme chocolademelk met slagroom en een snuifje kaneel.  Verder drink ik veel thee, vooral groene thee en rooibosthee.  Mijn favoriete smaak op dit moment is Rotbush Marzipan-Zimt die ik van Duitsland meebracht.

  Mijn favoriete  herfstoutfit ?
Wool is cool en ik hou dan ook van warme wolletjes en cozy knitwear.  Mijn favoriete herfstkleuren zijn bordeaux en cognac, maar dit jaar ook opvallend veel pasteltintjes, want dat is echt een trend naar mijn hart.
 
Appeltaart of muffins ?
Daar ga ik even moeilijk doen, want mijn all time favourite is worteltaart met een lekkere roomkaastopping.  Of cheesecake met appeltjes en amandelen.

Mijn favoriete herfstrecept ?
Vijgen met geitenkaas en honing, een ware delicatesse of een slaatje met veldsla, appel, geitenkaas en rode bieten.

Beautymusthave voor de herfst ?
Handcrème want als het kouder wordt heb ik snel last van droge handen.  Lippenbalsem is trouwens nog een musthave.
 
Mijn favoriete  herfstschoenen ?
Beige enkellaarsjes !

Mijn favoriete geurkaars ?
Ik ben gek op geurkaarsen en in het najaar mag het een wat zoetere geur zijn zoals warm vanille, cranberry of cappuccino chocolade.  I love it als die heerlijke zoete geuren in heel je huis hangen.  Op mijn wishlist staan La Coer Jardin en Studion van &OtherStories.
 
Mijn favoriete nagellak ?
Ik ga in de herfst voor donkere warme tinten.  Mijn favorieten op dit moment zijn Dress to kilt van Essie en Greige, The New Beige van Catrice.  Bordeauxrood blijft ook hier één van mijn favoriete kleuren.
 
Mijn favoriete lippenstift ?
Eigenlijk draag ik niet vaak lippenstift.  Ik vindt een bessenkleurige lippenstift wel een mooie kleur voor de herfst.
 
Wat doe ik het liefste in de herfst ?
Een heerlijk uitgebreid bad nemen met de bath melts van Lush, zalig relaxen met mijn favoriete serie of boek, lekker warm onder een dekentje kruipen, een tas dampende chocolademelk, veel kaarsjes, veel tijd doorbrengen op Pinterest en bloggen of course.
 
Houden jullie van de herfst ?
 
Sandra x

 

 


10 opmerkingen:

  1. Ooe dat eten ziet er erg lekker uit. Leuke tag en leuk ingevuld! :) Jouw ideale herfstdag klinkt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo fan van de herfst! Al die mooie kleuren in het straatbeeld... I love it! Check voor de donkere, warme tinten op de nagels... Momenteel een donkergroene! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou ook van lange boswandelingen, al doe ik ze te weinig! Leuk om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een apart recept! Ziet er lekker uit. Leuke tag. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bordeaux is ook mijn favoriete kleur voor de herfst! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te lezen! Handcrème en lippenbalsem vind ik ook echte musthaves voor de herfst.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik houd van de herfst, maar als het zo dagen aan een stuk regent komt de winterdip weer aanzetten :p en dan neem ik ook wel een kop warme choco met slagroom en kaneel, mmm ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben ook dol op bordeauxrode nagels :D! Tegen chocolademelk zeg ik ook geen nee wanneer het weer wat kouder wordt :)

    BeantwoordenVerwijderen