zaterdag 8 november 2014

Shoplog Hema

Hema stationery !

Tada....vandaag presenteer ik jullie mijn eerste shoplog want vorige week kocht ik een aantal leuke spulletjes bij Hema, mijn favoriete winkel voor stationery, die ik eigenlijk altijd wel kan gebruiken.
Voornamelijk ga ik naar de Hema voor notitieboekjes want die kan je niet genoeg in huis hebben, not me...  Het is onmisbaar geworden, want als ik een idee krijg, dan moet ik dat gewoon direct op papier kunnen zetten.

Het is gewoon heel handig om dingen in te noteren die je niet mag vergeten en ik ga dan ook zelden weg zonder een exemplaar in mijn handtas te steken, want help... je moest onderweg maar eens een briljant idee krijgen. 

Ik heb thuis al een hele stapel notitieboekjes in alle formaten, maar kon deze toch niet laten liggen.  Sooo cute, wouldn't you agree with me ?
Mingroen = mijn lievelingskleur

met aan de binnenkant een envelopje

Het andere heeft een leuke floral print en deed me heel veel denken aan het vorige dat ik ook bij Hema kocht met aan de ene kant een to do lijstje en aan de andere kant een plek voor blog notes. 

Ik kocht mijn eerste houden stempelset incl. ink pad ( 2,50).  Don't ask, het lijkt me gewoon leuk om te gebruiken, al weet ik nog niet exact voor wat, maar ik weet nu al dat het niet mijn laatste stempelset zal zijn, but i'll keep you posted...
 
 
Ik ben nogal een fan van Washi-tape dus kon ik deze ook niet laten liggen, vooral die met de witte sterretjes vind ik leuk.  Het is wel geen tape die heel hard plakt, dus best niet gebruiken om dingen mee dicht te plakken.  Deze kostte 2,75.
Deze sticky bookmarks vind ik als blogger ook enorm handig om dingen mee aan te duiden die ik nog moet lezen, onthouden, nog moet doen of gewoon leuk vind.
Verder kocht ik nog een roze drinkbeker met een leuke inspirerende tekst met het gedacht dat het best wel handig zou zijn om af en toe mee te nemen omdat ik nu eenmaal geen ochtendmens ben, but i'm not so convinced anymore.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes ?  Kopen jullie veel stationery bij Hema ?Sandra x
 

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke shoplog! Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Hema, maar ze hebben wel heel veel leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh I love Hema! Wat een leuke shoplog, dat boekje 'blognotes' heb ik ook! Hihi, een must voor ons bloggers ;-). Hema wordt steeds toffer en toffer vind ik! Ik kan nooit met lege handen vertrekken daar^^ .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een grote fan van de HEMA. Mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Hema heeft zulke leuke notitieboekjes :) De stempelset vind ik ook super! Die gaat gelijk op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop ook altijd bij de Hema mijn notitieboekjes :D Zijn zo schattig :3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook verslaafd aan notitieboekjes! Hema heeft er zulke leuke :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke spulletjes heb je gekocht! Nice X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Te leuke aankopen !
  Vooral die notitieboekjes supercute.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankoopjes! Ik vind het ook altijd moeilijk om weg te gaan uit de Hema zonder iets te kopen van de stationary!

  BeantwoordenVerwijderen