woensdag 12 november 2014

Tag: Me-time

TAG: Me-time

Vandaag heb ik voor jullie de me-time tag ingevuld die ik bij Vera Camilla zag en ondertussen al op verschillende blogs heb zien passeren.

Geen wonder dat ik met momenten een echt stresskonijn ben, want ik maak veel te weinig tijd voor me-time, zeker als ik het niet op voorhand incalculeer.  Tja eigen schuld, dikke bult, maar ik ben van plan mij te beteren.

Nu het sneller donker wordt heb ik sowieso wat meer me-time en daar ben ik dus best wel blij mee.

Eigenlijk breng ik me-time het liefst alleen door en wil ik dan ook door niemand gestoord worden, anders kan ik best eens lastig uit de hoek komen.  No, i don't want to be disturbed...so please leave me alone.

Me-time is voor mij een moment waar alles kan en niets moet.  Bloggen, creatief bezig zijn, een bad nemen, gezichtsmaskertje opdoen, een boek of tijdschrift lezen, genieten van een lekkere tas koffie, en het belangrijkste, gewoon ontspannen, helemaal niet zo simpel soms...
  Wat kijk of lees je tijdens me-time ?
Series zoals PLL of Revenge of een ontspannende film waar je niet te veel bij hoeft na te denken, maar het liefst van al zet ik mij gewoon op de sofa met een stapel tijdschriften en dan kan ik uren verder.

  Wat draag je tijdens me-time ?  #nobra
Een comfy broek , een warme vest, cosy sokken en warme slippers want ik heb in de winter vlug last van koude voetjes wegens een nogal slecht functionerende bloedsomloop.  Toegegeven, op dit moment heb ik nog mijn zomerslippers aan omdat het gewoon nog niet echt koud geweest is.

  Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me-time te gebruiken ?
Het liefst neem ik een bad en daar mag een bruisbal van Lush natuurlijk niet ontbreken, samen met een gezichtsmasker, bodyscrub, bodylotion en om te eindigen een verwarmende voetcreme.
  Wat is momenteel je favoriete nagellak ?
In de herfst is dat vooral bordeauxrood of donkerblauw, al durf ik af en toe ook nog wel eens een pastelkleurtje dragen.

  Wat drink en eet je tijdens me-time ?
Ik drink liefst een tas groene thee, op dit moment mango-litchi van Twinings, met een stukje cake of een ander lekker koekje dat ik toevallig in huis heb want ik heb een enorm zoete tand.  En tegen een stukje Lindt chocolade zeg ik ook geen neen.
   Wat is momenteel je favoriete kaars ?
Op dit moment een kaars met een heerlijk koffie-aroma die me constant doet verlangen naar een tas koffie.  Verder ben ik van plan mij nog een paar Yankee Candles aan te schaffen want die heb ik nog nooit gehad en ze zien er mij dit jaar echt de moeite uit.

   Ga je wel eens de deur uit tijdens me-time ?
Soms ga ik wel eens een wandelingetje om mijn hoofd vrij te maken, maar het liefst blijf ik gewoon thuis.

   Ga je wel eens alleen naar de film ?
Eigenlijk ga ik zelden naar de bioscoop en al zeker niet alleen.  Ik kijk liever een film thuis op DVD met een lekker warme drank en een koekje.  Dat is pas genieten....

   Favoriete webshop ?
Ik bestel zelden iets online, alleen als er geen enkele andere manier bestaat, want anders koop ik het liever gewoon in de winkel.  Bij Wander&Co ben ik van plan binnenkort voor de eerste keer iets te bestellen.

  Heb je nog iets toe te voegen ?
It's not selfish to love yourself, take care of yourself, & to make your happiness a priority.  It's necessary - Mandy Hale

Spoiler alert !
Binnenkort bestaat mijn blog een half jaar - it only feels like yesterday that i started - en dat wil ik samen met jullie vieren met mijn eerste winactie.  Wat deze precies inhoudt, ga ik eventjes nog niet verklappen.  Yes, i'm bad, maar de volgende keer meer daarover.

Sandra x


 
 

6 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n persoonlijke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuke tag, ook ik vulde hem al in. Wow, strawberry cheesecake chocolade?? Moet ik proeven haha.

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een half jaar, echt te gek. Ik ben echt dol op PLL!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook nog nooit een Yankee Candle geprobeerd. Laat me weten wat je ervan vindt als je er één (of meerdere) koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke antwoorden heb je gegeven :) En wat leuk dat jouw blog alweer bijna een half jaar bestaat :)

  BeantwoordenVerwijderen