zaterdag 27 december 2014

Een half jaar bloggen + winactie (afgesloten)


Hoera, vandaag is mijn blog jarig!  Exact 6 maanden geleden begon ik aan een ongekend avontuur zonder het geringste idee te hebben waar ik eigenlijk mee begon.   Ondertussen kan ik me een leven zonder bloggen gewoon niet meer voorstellen en is het tijd om de balans op te maken.

Eerlijk gezegd had ik een flink duwtje in de rug nodig om effectief met mijn blog te beginnen.  Dus bedankt mama.  I needed that!   Ik was al maanden aan het twijfelen of ik nu de sprong zou wagen of niet, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad en het bloggen heeft een nieuwe wind in mijn leven geblazen, die hoognodig was.

Bezoekers
Vooreerst zou ik de lieve mensen willen bedanken die mijn blog volgen.  1000x dank!  Jullie zijn met nog niet veel, maar ik ben er absoluut van overtuigd dat jullie in de toekomst talrijker zullen worden.  Some things just take time en ik weet dat ik me nog lang niet bewezen heb, but i will.
Ik ben ook ontzettend blij met al jullie lieve reacties.  258 om juist te zijn.  Feedback krijgen is als blogger the most important thing en ik weet maar al te goed hoe blij ik was als ik mijn allereerste reactie kreeg.  Oh boy, niet normaal.  Ik moest me zelfs inhouden om geen klein vreugdedansje te maken.

Wat ik wel onderschat heb is de hoeveelheid tijd die erin kruipt.  Veel tijd, want ik spendeer bijna iedere vrije minuut aan het voorbereiden van mijn blogposts, zeker sinds ik een tandje bijstak en besloot 2 posts per week te doen.  Toch heb ik nog altijd het gevoel dat ik tijd te kort heb om alles tot in de puntjes uit te werken want toegeven ik ben een klein perfectionistje, of zeg maar een groot.  Voor ik op publiceren druk moet ik mijn artikel dan ook minstens 10 keer kunnen nalezen of ik ben er niet gerust in.  Mijn naam is dan ook Miss Paperfection en ik heb daarmee de lat best hoog gelegd voor mezelf. 
Ik heb alvast bewondering voor diegenen van jullie die erin slagen dagelijks te bloggen want het is mij een raadsel hoe jullie het klaarspelen.  Respect!
 
Een van de redenen waarom ik ben beginnen te bloggen was om mijn creatieve bezigheden met jullie te delen, maar nu zullen aandachtige lezers zeker opmerken: welke dan ?  De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er naast het bloggen gewoon nog nauwelijks tijd voor had, wat natuurlijk wel een beetje spijtig is.
Ik ga dan ook eens serieus moeten nadenken over welke weg ik nu precies wil inslaan.  Een ding staat vast: een beautyblogger ben ik niet en daarom wil ik me in de toekomst wat meer gaan focussen op mijn creatieve bezigheden en mag je een paar DIY's verwachten.  To be continued...
 
Problemen
Natuurlijk ging niet altijd alles vlekkeloos en ik ging soms tot het uiterste om een blogpost op tijd af te krijgen.  Mea culpa.  2x is het mij niet gelukt en leek het mij beter helemaal niets online te plaatsen als snel snel iets ineen te flansen want dat is niet mijn stijl.
Een goede planning is alles en daar is het bij mij af en toe grondig misgelopen.  Een van mijn goede voornemens voor 2015 wordt dan ook beter plannen en een blogreserve maken zodat ik voor geen onaangename verrassingen meer kom te staan.  Mijn agenda en blogschema liggen alvast klaar.

Een bijkomend probleem dat ik als blogger ervaren heb is het gebrek aan licht in de winter, vooral de laatste weken met het grijze weer was het quasi onmogelijk om fatsoenlijke foto's te nemen.  En wat heb ik gevloekt als ik achteraf tot de conclusie kwam dat ik juist op die enige zonnige dag ben wezen shoppen.  Grrr...  Dus ik zou graag weten hoe jullie dit probleem tackelen en alle tips zijn meer dan welkom.
Zijn er nog dingen die ik aan mijn blog wil verbeteren ?  Absoluut, want ik ben nog lang geen profi en ik leer nog iedere dag bij.
Het eerste puntje op mijn agenda is alvast om een fotografiecursus te gaan volgen want het oog wil ook wat, dus daar wordt voor gezorgd.   Hopelijk geraak ik eens verder dan de wachtlijst, maar de aanhouder wint.
Ten tweede ga ik binnenkort aan mijn lay-out sleutelen want daar ben ik bijlange nog niet tevreden mee.
Ten derde ben ik ook van plan om mijn eigen visitekaartjes te ontwerpen omdat ik het allemaal toch iets professioneler zou willen aanpakken en het mij wel handig lijkt voor een eventuele toekomstige samenwerking.

Toekomst
Natuurlijk doe ik gewoon verder met Miss Paperfection - wat had je anders verwacht - want ik heb nog inspiratie genoeg maar ik heb wel een time-out nodig.
Daarom heb ik besloten om in de maand januari wat gas terug te nemen om mijn batterijen terug op te laden en nog eens tijd te maken voor mijn creatieve bezigheden.  Concreet wil dit zeggen dat je tijdelijk alleen dinsdag een post mag verwachten.  In februari is het dan weer business as usual met 2 posts per week.  Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.
Ik zie de toekomst in ieder geval door een roze bril en zie wel wat voor spannende dingen er verder op mij afkomen.  Volgend jaar hoop ik alvast naar mijn eerste persevent te gaan.  Spannend!

Wat mag je verder nog verwachten ?  Aangezien mijn post over lavendel enorm in de smaak viel, mag  je binnenkort een gelijkaardige verwachten.  Verder mijn a to z lijstje, 20 random facts about me and loads more.

Nu op naar de winactie, want wat kan je nu allemaal winnen ?
Een pakketje met een paar limited edition kerstgoodies van Lush bestaande uit Snow Fairy showergel, Butterbear bath bomb, Cinders bath bomb, Percut massage bar (met koffiebonen!), Yognog zeep en liptint It started with a kiss.

Wat moet je doen om dit pakket te winnen ?
- Volg Miss Paperfection op Bloglovin en like het bericht
- Volg Miss Paperfection op Instagram (+1 extra kans)

Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achterlaat.  De winactie zal lopen t/m zaterdag 10/01/15 en is toegankelijk voor zowel Belgische als Nederlandse deelnemers.  De winnaar krijgt op 11 januari 2015 bericht van mij per mail.

Nu op naar 1 jaar Miss Paperfection.  Yes, i can.

Sandra x

35 opmerkingen:

 1. Anita te Gussinklo27 december 2014 om 11:24

  Gefeliciteerd met je half jaar bestaan, op naar 1 jaar!
  Ik volg je op Bloglovin en Pinterest.
  Helaas heb ik geen Instagram.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk doe ik weer graag mee. Ik volg je op bloglovin en instagram en ik heb het artikel geliked. Deze Lush productjes zijn magisch voor mij, want ik ben dol op dit merk :). Mijn e-mail is: beautifulday4makeup@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat je zomaar dit super gave pakketje uit gaat delen! Ik doe heel graag mee en volg je via bloglovin en instagram! Natuurlijk heb ik dit berichtje ook een hartje gegeven!
  Iedereen die meedoet: Heel veel succes!

  Mijn email adres is: jaylaveldt@hotmail.com

  groetjes,
  Jayla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je eerste half jaar bloggen, Iedereen heeft wel eens een beetje tijd nodig om de accu op te laden en dat moet je ook zeker doen als je lichaam dit aangeeft...Ik doe graag mee en volg je op bloglovin en heb ook het artikel een like gegeven..
  mijn email is; heelgewoondagelijks@gmail.com

  groetjes Petra
  ( fingers crossed )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je halfjarig bestaan! Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Op Instagram volgde ik je al. Op na het eenjarig bestaan! :) Mijn e-mail is info@nathalieeline.nl. Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hele leuke winactie! Het probleem met het licht herken ik, ik heb nu softboxen gekocht want ik kon geen enkele mooie foto meer maken helaas! Iedereen succes met de winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je half jaartje bloggen, Sandra! Doe zo verder, zou ik zeggen! :)
  Ik zou ook heel graag een fotografiecursus volgen! Ik moet er maar eens werk van maken hihi :D.
  Hopelijk kom ik je ooit eens tegen op een of ander persevent, want ook ik hoop volgend jaar eentje (of meerdere) te kunnen bijwonen! Dat lijkt me echt top als blogger, zo'n event bij te wonen en leuke dingen te ontdekken ... en er dan iets leuks over te schrijven!.
  Ik wens je nog veel succes met je blog en laadt die batterijtjes maar op hihi, dat is nu en dan zeker nodig!

  Ik doe graag mee met je winactie, als grote Lushfan! Ik heb je berichtje geliket op Bloglovin en volg je op Instagram! :)

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En natuurlijk volg ik je op Bloglovin ook ;) .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je halfjarig bestaan! Leuk om een overzicht van de positieve en negatieve dingen en de toekomstplannen te lezen. Over de grauwe foto's door dit weer: heel herkenbaar! Helaas weer ik geen goede oplossing. Daglichtlampen blijken goed te helpen, net als softboxen, maar die zijn allebei wel duur. Ik heb voor kerst een mini fotostudio gekregen en die kost zo'n 35-80 euro (hangt van de webshop en de variant af). Ik moet hem nog uitproberen dus geen idee of die goed werkt, maar ik heb er goede verhalen over gehoord. Misschien is dat wat?

  En ik doe graag mee aan de winactie! Ben sinds kort Lush wat beter aan het ontdekken en dit lijkt me ideaal om kennis te maken met voor mij nog onbekende producten. Vooral de massagebar en de liptint lijken me heerlijk. Ik volg je op Bloglovin en Instagram :) Alvast fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je blog! Een half jaar is alweer een hele tijd.
  Wat een mooie winactie heb je voor ons verzameld. Ik doe graag mee hoor! Succes verder met bloggen de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe heel erg graag mee! Gefeliciteerd met je half jaartje bloggen!
  Mijn e-mail is hello (at) insins.me

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet niet zeker of mijn vorige reactie goed is doorgegaan dus comment ik nog maar eens: Fijn dat je jezelf doelen stelt voor de toekomst! Ik doe graag mee aan je winactie. Ik volg je op BL en like daar ook dit artikel. Mijn e-mail is: beautybyjana@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan, ook instagram (Jessica_Nap). Het zou super zijn om met deze prachtige prijs het nieuwe jaar in te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je het wat profsioneler wil aanpakken met je blog. En fijn dat je je creativiteit erin kwijt kunt :) Als ik heel eerlijk ben vind ik het lettertype niet fijn lezen, gewone letters lezen makkerlijker.
  Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes! Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hiep hoep hoera; gefeliciteerd! En wat een super winactie.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, ja ik doe heel erg graag mee! Alle stapjes gedaan :)

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw Superleuk !! Ik ben echt zoooo gek op Lush!! Er zijn zoveel positieve dingen te vertellen over hun producten.
  Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie!

  Groetjes
  Kelly

  blushandstuff [at] live . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeps volgens mij ging er iets fout met mijn reactie: anyway ik volg je nu op bloglovin en ook op instagram! Liefs uit Nederland, Berdien
  berdienrenes@hotmail.com of berdien_renes@yahoo.com ( ik lees allebei!) Super leuk actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oehh, Lush!!! <3!!! Ik kom echt te weinig in die winkel, omdat het niet in de omgeving zit. Om die rede doe ik ook mee. Even een lush fix :D
  Ik volg je al op instagram (Chantaljs_) en ook op blog lovin. (En ik heb je pinterest gevolgd, maar dat is een pure bijzaak ;))
  E-mail: cjsbakker@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw super winactie! En super leuk dat je 6 maanden bestaat hopen op meer!! ❤️ Ik heb alle stappen gevolgd en op insta heet ik; @winactiestothemax en op bloglovin Nova lubbelinkhof

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oja mijn email adres is novalubbelinkhof23@gmail.com ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke actie, ik doe graag mee engelinagraepler@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh wat leuk! Ik doe mee! Email: lifebyannemijn@gmail.com op instagram @lifebyannemijn en bloglovin Annemijn Meeuwse

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Amai, dat zijn zo'n ferme plannen voor de blog! Tips voor foto's maken in de winter heb ik niet echt, ik maak foto's met een spiegelreflex en dat lukt altijd wel redelijk goed, omdat ik ze nog kan nabewerken. Maar als je van plan bent om vaker te gaan bloggen over beauty of DIY zou ik zeggen, maak foto's wanneer je tijd hebt voor een paar blogposts bij elkaar, bijvoorbeeld in het weekend als het nog licht is, en dan kan je nadien op het gemak je blogpost schrijven en je foto's verwerken. Zo doe ik het ook soms, als het mij anders echt niet lukt. Ik vind het fijn dat ik je blog ontdekt heb, na het volgen van je account op Instagram. Dus ik doe ook heel graag mee aan je winactie! Op naar nog een miljoen keer 6 maanden erbij! :) Hieperdepiep! (mijn e-mail is bijgebrekaanbeter@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een half jaar alweer! Zo lang blog ik nog niet eens hihi. Goed bezig :) Nu aftellen naar 1 jaar he. En ik herken me wel in jou. Ik ben ook perfectionistisch hihi, maar dat is toch een goede eigenschap. Het laat zien dat je graag je best doet. Al moet dit niet de overhand nemen ;) Ik ben op en top lush liefhebber dus zou heel blij zijn met deze producten. Ik volg je nu op bloglovin en heb het bericht geliked. en ik volg je ook al een tijdje op Instagram. Mijn emailadres is simplynspecial@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd! Ik kan niet geloven dat het alweer een halfjaar geleden is, voor mijn gevoel bestaat jouw blog veel langer hihi.
  Ik heb alles gedaan want dit pakketje is super tof! Ik heb zelf nooit de kans gekregen om lush te proberen, dus ben benieuwd!
  Ik volg je op bloglovin onder de naam Inge Kleefman en op instagram onder de naam @ilovecarrotcakes. Mijn e-mailadres is ingekleefman12@gmail.com. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wow, wat leuk zeg! Ik volg je op beide kanalen. Ik ben een beetje aan de late kant maar heb je blog net ontdekt haha.
  Ik volg je op beide kanalen . Succes meiden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ahh, eindelijk weet ik de achtergrond van je blognaam misspaperfection! :D Ik vind hem heel leuk gevonden en dat perfectionisme herken ik wel hoor ;)
  Nou stel je een paar vragen in je blogje, en ook al ben ik niet het alwetend orakel, wellicht heb je toch wat aan tips van een doorgewinterde blogger ;)
  - Ja, foto's maken rond deze tijd van het jaar kan zeer frustrerend zijn. Een goede camera met een goede lens kunnen al een hoop helpen. Verder daglichtlampen maar die kosten ook aardig wat, tenminste als je voor kwaliteit gaat. Voordat het zover is kun je twee bureaulampjes kopen (of misschien heb je die al) en die op het onderwerp richten. Je zet bijvoorbeeld eentje links en eentje rechts, daardoor hef je ook de heftige schaduwen wat op. Een fotocursus is trouwens een goed idee en vooral heel leuk om te volgen heb ik gehoord. Je zult ook anders gaan kijken naar beelden :) Oh en foto's maken in het weekend is natuurlijk een grote tip voor nu, maar ik snap dat shoppen ook heel belangrijk is hoor ;) haha
  - Je hebt het trouwens over creatieve bezigheden waar je door het bloggen niet zoveel tijd voor hebt, maar wat mij betreft hoort een blog schrijven daar ook zeker bij hoor! Kunstelen met woorden is ook creatief ;)
  - Als DIY-nerd ben ik heel benieuwd naar de komende DIY's :D
  - Een blogschema is heel slim om mee te werken, dus dat is een mooi voornemen! Daardoor weet je precies wat er gaat komen. Ook kan je dan een evenwichte verdeling maken van onderwerpen.
  Goed, ik wil dit niet al te lang maken want dan wordt het zo'n enorme comment haha. Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn foto-tips!
  Gefeliciteerd met je half jaar en op naar één jaar (en many more)
  En je hebt een heerlijk pakketje samengesteld, dus ik kan mezelf niet tegenhouden en moet een kansje wagen haha.
  Ik volg je natuurlijk al op Instagram en heb daar gelijk Bloglovin' en de save/like aan toegevoegd.
  Mijn emailadres zet ik nooit openbaar vanwege spam, dus ik hoop dat het ook goed is dat je me weet te vinden op Instagram of via mijn blog, mocht ik winnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee, heb alles gedaan :)
  hernameiseva@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Superleuke actie! proficiat met je verjaardag, blijf zo doordoen :D
  Groetjes
  (email: denolfanne-laure@hotmail.Com)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Aaah wat een heerlijk pakket! Ik ben gek op Lush en doe heel erg graag mee.
  Ik heb alles gedaan wat je vroeg :) priscilladij@hotmail.com
  Liefs, Priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Liliane, bedankt voor de tip van de twee bureaulampen. Dat ga ik zeker eens proberen. En mocht je winnen, zal ik je wel weten te contacteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Super gefeliciteerd met je blogverjaardag.
  Ik doe graag mee en heb alle vereiste dingen gedaan :)
  Mijn Instagram account heet Rosch12 en mijn e-mailadres is rosanne_schoon@hotmail.com.
  Op naar 1 jaar misspaperfection!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Whoooooo! Net binnen de tijd. Heb ik even geluk met je reactie op mijn blog! Dank jeee!
  Ik vind winacties altijd super leuk dus ik doe heeel graag mee! Ik volg je op beide kanalen.

  info@stephaniesmolders.com

  Love,
  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen