dinsdag 16 december 2014

Instagram diary #3


Het is hoogtijd voor een Instagram update want Christmas is coming!!  Ik kijk er enorm naar uit, maar ik begin ook stilletjes te panikeren want ik heb nog zoveel te doen.   Help, ik mag er niet aan denken of mijn hoofd begint te tollen.

Starbucks heeft aardige concurrentie gekregen want in de zomer opende Swartehond zijn deuren.  The place to be voor lekkere koffie, smoothies, muffins en cake.   De laatste keer verorberde ik deze overheerlijke apple caramel muffin.

Ik probeerde deze zonsondergang op foto vast te leggen, wat niet helemaal lukte, want in het echt was hij nog veel mooier.  Needless to say dat mijn photoskills voor verbetering vatbaar zijn, but i'm working on it.

Wisten jullie dat Stonemanor ook een tearoom heeft ?  Ik ging eerst uitgebreid Christmas shoppen en daarna genoot ik van deze medley of savoury scones met tomatenchutney en een lekker stukje mature Englisch cheddar.

In Stonemanor kocht ik mij een kleine versterking voor onderweg.   Ondertussen ben ik de smaak van kokosnootwater al gewoon geworden, maar de eerste keer als ik het dronk vond ik het niet zo mijn ding. 

Hallellujah!!  Ik kocht mijn eerste Yankee Candle.  Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, maar het werd een kleine domper op de feestvreugde, want ik nam enkel Wild Figs mee naar huis.

Op een zondagnamiddag ging ik wandelen in het Provinciaal Groendomein De Averegten vlakbij Heist-op-den-Berg.

Ik bracht een bezoekje bij De Standaard Boekhandel en kocht er o.a. het Flow Book for Paper Lovers en een agenda van Marjolein Bastin.  I'm ready for 2015!

Door het bloggen zijn mijn creatieve momenten wat schaars geworden de laatste tijd, maar ik vond eindelijk nog eens wat tijd.

Homemade granola naar een recept van Jeroen Meus.

No make-up selfie.  Ik sta niet zo heel graag in the picture, maar ik wil geen anonieme blogger blijven, so here we come. 

Voor ik de trein terug naar huis nam ging ik me nog eventjes opwarmen bij deze honey & almond  hot chocolate bij Starbucks.

Bij Le Pain Quotidien werd ik magisch aangetrokken door de lekkere taartjes in de etalage en wat heb ik van dit stukje cheesecake met bosvruchten genoten.  The best EVER!!  Het water loopt mij gewoon terug in de mond.

Dat was het.  Hoop dat je ervan genoten hebt & 'till next time.

Sandra x

3 opmerkingen:

  1. Binnenkort ga ik toch ook eens yankee candle kopen, denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kim, zeker doen, maar je moet er wel voor zijn, vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmm die apple caramel muffin lijkt hemels, net als het taartje van bij Le Pain Quotidien! :) ik moet ook dringend eens langs stonemanor!

    BeantwoordenVerwijderen