maandag 26 januari 2015

Instagram diary #4

Kennen jullie dit spreekwoord nog ?  De tijd gaat snel, gebruik hem wel.  Naar mijn gevoel zijn we het jaar nog maar pas begonnen en toch zijn we alweer bijna eind januari dus hoogtijd voor een korte flashback.

Een van mijn goede voornemens was om beter te leren fotograferen en hoe kun je het beste iets leren ?  Juist, door er actief mee bezig te zijn en daarom besloot ik mee te doen aan de Instagram challenge van Yourdailyintake.  Ik vond het zelfs zo leuk dat ik in januari gewoon besloot terug mee te doen.

Een paar voorbeelden uit de Instadventydi waren Wie zoet is krijgt..., Fairylights, Jingle Bells en o.a. deze Twinkle twinkle...

Ja, ook dit jaar begaf ik me nota bene de dag voor Kerstmis nog naar Gent op cadeautjesjacht omdat het me weer niet was gelukt om al de pakjes op tijd te kopen, but first some coffee...voor we ons in de drukte begeven.

De feestdagen waren de perfecte gelegenheid om met mijn gewonnen glitterlakjes van Rimmel aan de slag te gaan.  Dit was mijn 'happy' quote: "There is no path to happiness.  Happiness is the path."  Buddha.

Een regenboog is een eerder zeldzaam natuurverschijnsel dat heel plots verschijnt dus als ik deze zag spurtte ik dan ook met mijn fototoestel in de aanslag naar buiten et voila, al was hij in het echt nog 10 keer mooier.


Thee of koffie smaakt beter in je favoriete kopje.  Meer nog, het is zelfs wetenschappelijk bewezen.  Geloof je me niet ?  Lees er hier meer over.  Nu komt dit engelenkopje maar zelden uit de kast omdat ik schrik heb om het te laten vallen.  Yes, i'm clumsy at times...

De Check & Tweed collectie van Catrice van vorig jaar was voor mij een schot in de roos en daarom koos ik op dag 12 (pretty thing) voor dit highlighting powder, een echte eyecatcher, don't you think?
 
Really, i ate a whole pizza!!  Ik verlang stilletjes al naar de zomer en had een ongelofelijke zin in pizza en deze met vier kazen smaakte gewoon subliem.  I love goatcheese!

 
Joepie, wat was ik blij als het 's morgens sneeuwde, maar spijtig genoeg ging dat bijna direct in regen over.  En ja, deze boom heeft echt dienst gedaan als kerstboom, maar hij kreeg in de tuin een tweede leven.
 


Zo, dat was het weer.  Volgende keer ga ik wel proberen er iets vroeger bij te zijn want ik had deze keer echt een overdaad aan foto's.

Sandra x

8 opmerkingen:

 1. Hoi Sandra! Wij vinden jou blog erg leuk en inspirerend en daarom hebben wij jou genomineerd voor de Liebster Award! Kijk op www.creativeneighbours.com > Liebster award voor meer informatie over deze mooie award! Fijne avond! Groetjes Kim and Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Die regenboog is geweldig! Zo mooi als je zoiets 'in het eggie' ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt leuke foto's gemaakt! Voor mij is januari ook heel snel voorbij gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Van die oude kerstboom in de sneeuw krijg ik gelijk weer een kerstgevoel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een leuke foto's gemaakt! Vooral de kerstboom in de sneeuw vind ik erg leuk :)
  Fijn weekend!

  Liefs,
  Kim / www.alleenpuur.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die regenboog zo prachtig! Dat is vaak nog best moeilijk om goed vast te leggen, dus chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geitenkaas op pizza? Nog nooit geprobeerd! But I like pizza & I like goat's cheese, so.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen