dinsdag 3 februari 2015

20 random facts about me

Een tijdje geleden - vorige zomer - werd ik getagd door Lieselot van Sincerely Brunette voor de 20 Facts Tag op Instagram, maar ik betrapte er mijzelf op dat ik deze altijd maar bleef uitstellen omdat ik het best moeilijk vond om 20 feitjes over mezelf te vinden, maar uitstel is geen afstel, so here we go. 

1. Ik ben een echte boekenwurm en breng regelmatig een bezoekje aan de bibliotheek.  Als kind zat ik constant met mijn neus tussen de boeken en las ik makkelijk 1 boek per dag uit, but these times are over.
2. Ik ben slank, heel slank, in die mate dat ik moeite moet doen om op een stabiel gewicht te blijven en ik door sommige mensen wordt aangestaard alsof ik mijzelf uithonger, wat dus niet het geval is.  Ik heb gewoon een snelle stofwisseling en een stel goede genen.  Ga ik daarover klagen ?  Nope.

3. Ik hou van een opgeruimd huis, niet dat ik constant loop op te ruimen, maar ik hou het gewoon in het algemeen netjes.
 
4. Ik hou van dieren, alleen niet van spinnen, slangen en ander (vliegend) ongedierte.  Niks ongewoon dus.

5. Ik drink liters thee per dag.  Groene thee, maar ook thee zonder thee, zoals kamillethee, venkelthee en rooibosthee.  Thee a volonté olé!!  Maar ik drink ook wel eens graag een tas koffie, met een koekje welteverstaan.

6. Ik ben helemaal NIET sportief.  Niet nodig, aangezien ik bijna al mijn verplaatsingen met de fiets doe want ik heb (nog) geen rijbewijs.  Een semi-bewuste keuze, maar niet zo leuk als het sneeuwt, vriest of regent.
7. Het enige wat ik tot nu toe niet lust is rode kool.  Bwah.  Rode biet vond ik ook lang niet lekker, maar dat heb ik ondertussen wel leren eten.   Heeft er nog iemand een probleem met rood eten of ben ik de enige ?

8. Ik verzamel eierdopjes terwijl ik niet graag gekookte eieren eet.  Where's the sense in that ?  Deze heb ik inmiddels stopgezet wegens *kuch* plaatsgebrek.  Was ik toch maar een postzegelverzameling gestart.

9. Zondagmorgen is er veel kans dat je mij zal aantreffen op een rommel- of brocantemarkt, vooral in de zomer dan.

10. Ik hou van karaokezingen terwijl ik maar al te goed weet dat ik zo vals zing als een kat.  Of nog erger, but who cares...

11. Ik eet (bijna) dagelijks havermout, het liefste met appeltjes, kaneel en cranberrys of met banaan en chocolade.
12. Ik hou van sneeuw.  Vraag me niet waarom.  It just makes me happy !!

13. Ik hou helemaal niet van uitgaan.  Geef mij maar een gezellige avond voor de tv met een film of mijn favoriete serie.

14. Ik hou van vreemde talen en ik kijk dan ook regelmatig films op Duitstalige zenders en lees ook regelmatig een Duits- of Engelstalig boek.
 
15. Ik haat het om naar de kapper te gaan.  Ik ga er echt met trillende benen binnen want je weet nooit hoe je er buitenkomt.
 
16. Ik probeer elke dag een inspirerende quote op te schrijven.

17. Ik kan mij een leven zonder muziek niet voorstelen, maar zonder momenten van stilte eigenlijk ook niet.

18. Ik wordt altijd jonger ingeschat, but hey, that is not a problem anymore... Dat was het wel als ik 20 was en nog altijd mijn ID moest laten zien.

19.  Ik ben (heel) perfectionistisch.  Dat heeft zijn voordelen, maar zeker ook zijn nadelen.
20. Ik hou van Boeddhabeeldjes.  Vraag me niet hoeveel ik er al heb, want ik ben de tel kwijt.  Indien iemand er interesse voor heeft, wil ik mijn boeddhastash wel eens laten zien.

Wel, dat was nog lang niet zo erg als ik op voorhand gedacht had.  Bedankt om mij te taggen, Lieselot.
 
Sandra x

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke feitjes! Dit vond ik heel interessant om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om al deze dingen van je te lezen, Ik ben ook echt gek op sneeuw en schijnbaar vinden een heleboel mensen dat maar raar, ik geniet er echt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superleuk om te lezen! En jazeker wil ik jouw boeddhabeeldstash graag een keer zien. Ik word ook erg blij van sneeuw. Ik zou graag drie maanden per jaar sneeuw hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt de tag erg leuk aangepakt :D! Ik herkende mezelf heel erg in het karaoké zingen :D, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Duitse boeken lezen? Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook een ontzettende boekenwurm. Meestal lees ik engelstalige boeken, zo onderhoud ik de taal een beetje. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij ook best lastig om 20 feitjes te bedenken, maar des te leuker als het gelukt is :)
  Ik ben heel benieuwd naar je boeddhabeeldjes!

  BeantwoordenVerwijderen