dinsdag 10 maart 2015

Blogswap #2

De volgende blogswap is een feit maar het is dankzij veel kunst en vliegwerk dat ik deze tot een goed einde heb kunnen brengen.  Even sloeg de paniek toe want ik was het grootste deel van februari ziek geweest en had geen enkele voorbereiding kunnen treffen.

Deze swap was anders dan vorige keer uitsluitend voor Belgische bloggers.  De deelnemers waren Eva, Alexandra, Ellen, Isabelle, Jana, Melissa, Sarah en Stéphanie.  Happy to meet you alhoewel er wel een paar bekenden bij zijn.

Zelf kreeg ik een pakketje toegezonden van Melissa van Melfortune.  Het ergste vind ik dat je het niet direct mag openen.  Poeh, ik moet altijd mijn nieuwsgierigheid met alle macht bedwingen om het niet direct open te scheuren.  Herkenbaar?

Wat zat er allemaal in?
Mijn oog viel direct op de reep Milka & Oreo en mijn hart maakte al een sprongetje want chocolade is altijd een goed idee.  Het stond ook heel hoog op mijn verlanglijstje.  Wat vond ik ervan?  Zalig lekker want het is de perfecte combinatie van romig en knapperig tegelijk.  Hij smaakte naar meer want ondertussen kocht ik mij al een tweede reep.
 
Dan ontdekte ik goed verpakt in een beschermende folie deze leuke spulletjes.
Een Frosted Cranberry lip balm van The Body Shop, een lippenstift van Essence, Blush my lips en last but not least een nagellakje van L’Oreal Paris, de kleur Ocean Porcelaine.  Vooral met het nagellakje ben ik in de wolken want ik heb nog nooit eerder zulk mooi kleurtje gezien.  Hier volgt zeker een review van.
Verder mocht ik nog een paar staaltjes ontvangen van Ziaja, Yves Rocher en Garnier.   Ik ben vooral benieuwd naar de staaltjes van Ziaja.
Melissa, alvast heel bedankt voor dit pakketje!  Je mag van bepaalde producten trouwens zeker een review verwachten, te beginnen met het nagellakje, want deze wil ik zo snel mogelijk uitproberen.

Haast en spoed is zelden goed dus nu is het bang afwachten of mijn pakketje in de smaak valt.  Ik ben al blij dat het is toegekomen na meer dan een week onderweg te zijn geweest.  Wat maakt de post het toch altijd spannend.

Ben jij een Belgische blogger en wil je in de toekomst ook deelnemen aan een blog swap?  Dat kan via deze link.

Sandra x

 

9 opmerkingen:

 1. Fijn om te horen dat je er blij mee bent, ik ben alvast erg benieuwd naar je reviews :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke spulletjes! En nomnom, die chocolade, krijg er al helemaal zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk pakje heb je gekregen & gestuurd. Ik ben zoooo gelukkig met mijn pakje dat ik van jou gekregen heb. (1. Het is eindelijk aangekomen.) (2. Het thema 'tropical' is helemaaaal mijn ding!) Ik vind echt alles super. Binnenkort kan jij lezen wat ik kreeg van Sandra op http://stephaniesmolders.com

  Love,

  Stéph

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten heb je gekregen! Ik ben benieuwd naar jouw reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een pak van mijn hart dat het is aangekomen want ik begon het ergste te vrezen Stéphanie. Ben zoo blij te lezen dat je het leuk vind want het blijft toch altijd spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk pakketje heb je gekregen. Ik ben zelf ook dol op die chocolade met Oreo

  BeantwoordenVerwijderen