dinsdag 24 maart 2015

Review L'Oréal Ocean Porcelaine 858

Het is lente dus wordt het  tijd om de pastelkleurtjes boven te halen, ook op mijn nagels, al moet ik stiekem toegeven dat ik ze deze winter helemaal niet had opgeborgen want ik ben er gewoon veel te gek op.

Zoals je weet zat er in mijn swappakketje een pastelkleurig nagellakje waar ik helemaal in de wolken mee was.  Ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan.  Het ging om Ocean Porcelaine (858) uit de 'Les Blancs' collectie van L'Oréal.

Het gaat om een nagellak met geïntegreerde topcoat.  Hij is shockproof (!), geeft 3 keer zoveel glans en houdt tot 10 dagen lang.  Klinkt veelbelovend, maar klopt dat allemaal.  Tijd om de test te doen.
Ocean Porcelaine is, zoals de naam al doet vermoeden, een bleke ietwat melkachtige blauwe kleur met een koele ondertoon, die eigenlijk meer neigt naar wit dan naar blauw.  Een meer dan passende naam voor dit lakje.

De flesjes zijn klein maar fijn met een gouden dop die ze direct een luxe uitstraling geven.  Ze bevatten 5 ml.  Bovenaan staat het nummer vermeld.
 
Het borsteltje is plat en afgerond en zelfs nog iets handiger als dit van Essie.  What a suprise!  Het lakken ging dan ook heel vlot.  Het is wel aangewezen om 2 laagjes te lakken opdat het resultaat mooi dekkend en egaal is.

De droogtijd was sneller dan gemiddeld alhoewel ik dit proces toch altijd versnel met sneldrogende druppels want het is al veel te veel gebeurd dat ik mijn nagellak verpest door ergens tegenaan te stoten.  Ik ben nu eenmaal iemand met weinig geduld.
 
Ook over de houdbaarheid ben ik vrij tevreden alhoewel 10 dagen toch wel wat veel van het goede is.  Hij houdt zeker een paar dagen goed op mijn nagels zonder af te bladderen, maar op dag 4 begon hij toch te chippen.
 
Kortom, mijn eerste ervaring met dit merk was vrij positief en ik ben zeker van plan nog een lakje van dit merk aan te schaffen.
 
Wie is er nog zo gek op pastelkleurtjes op zijn nagels?
 
Sandra x

 

5 opmerkingen:

 1. Wat is het een speciaal kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ! Lijkt me een erg goed lakje! 10 dagen is inderdaad wel wat veel, maar 4 dagen vind ik toch ook best goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar koop je trouwens die sneldrogende druppels?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop die bij Beautyqueen in Gent maar ik denk dat die ergens anders ook wel te verkrijgen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen