woensdag 29 april 2015

Instagram diary #7

Wat was april weer mooi!  Ik genoot met volle teugen want de natuur liet zich van haar mooiste kant zien.  Het weer werd eindelijk mooi en het kwik steeg zowaar al boven de 20 graden.  Laat maar komen die mooie zomer.

Let's wrap it up!  Bij inschrijving van Dagen Zonder Vlees kreeg je een gratis maaltijd aangeboden bij Greenway, een vegetarische wrap met seitan, groentjes en looksaus.  Het beste wat ik ooit gegeten heb.  I'll be back soon!

Olives are the new black!  Lekkere olijfjes en een glasje wijn, meer moet dat toch niet zijn.  Ha, het rijmt ook nog.

 Flower power!

De morgendstond heeft goud in de mond!  Not for me, maar het leverde wel dit mooie plaatje op.

Dit jaar bracht ik eindelijk een bezoekje aan het Arboretum van Wespelaar.  Een botanische parel waar ik nog menige zondagen ga doorbrengen.

Magnolia!  Een van de 200 verschillende soorten die je in het Arboretum kan vinden.

Holy guacomole!  Niet zelfgemaakt, maar gewoon uit een potje.

Ik ging ook shoppen in Duitsland, deze keer in Krefeld, vlakbij de Nederlandse grens.  Perfect voor een daguitstapje.  In de Rheinstrasse bevind er zich trouwens ook een Primark.  Just saying...

De volgende dag trok ik naar de Kruidtuin in Leuven.  De wisteria begint er volop te bloeien maar ik was juist nog iets te vroeg.  Hier trippelde er voor mijn bankje even een merel voorbij dus drukte ik snel af.

Wil ik kans maken op een verrassingspakket mét Lush cookie?  But of course dus ik ging creatief aan de slag.  Et voila.  Wish me luck!  In het doosje bewaar ik trouwens mijn shampoobar Trichomenia.

It was my lucky day want ik ontdekte per toeval deze Café Latte waarnaar ik al zoo lang op zoek naar was.  Superlekker!
 
Doe jij al mee met mijn winactie?  Voor meer info klik je hier.  Meedoen is de boodschap want ik stop er nog een extra verrassing in but for now my lips are sealed.
 
Sandra x

7 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie foto's heb je gemaakt Ik vind die magnolia heeel mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kunst op een foto! Wat ben jij heerlijk creatief! Lijkt mij ook erg fijn vertoeven in de kruidtuin. Duim met je mee voor het verrassingspakket.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben we al een mooie dagen gehad in april. Prachtige foto's! Ik ben ook regelmatig te vinden in het Arboretum. Op zijn mooist nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuke foto's en wat lekker eten zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Vooral die van de bloesembomen

  BeantwoordenVerwijderen