dinsdag 23 juni 2015

Instagram diary #9

Jay, it is that time again, or not?  Now just wait & see want vanaf nu zal je hier om de 2 weken een diary zien verschijnen zodat ik niet eeuwig achter de feiten dien aan te hollen, wat nu het geval is.  Lijkt dit een goed idee of niet?
In de maand juni deed ik weer actief mee aan de photochallenge van Your Daily Intake.  Dit was o.a. dag 3, een (gezonde?) snack.  Zomers fruit op een taartje kan er bij mij altijd in.  Night or day.

Dag 4, lijnen, vanop de brug in Werchter waar het nu nog rustig is maar waar morgen snel verandering zal in komen.  Deze editie vind ik al bij al wat tegenvallen dus dit jaar ga ik enkel wat sfeer opsnuiven naast de festivalweide.

Don't we all need some vitamin sea?  Ik ben er in ieder geval dringend aan toe.  Dit was Blankenberge vorig jaar met op de achtergrond de pier.

Nou, dit was de kleine omweg meer dan waard.  Ongetwijfeld het leukste straatje van Gent dat voortdurend verandert want straatkunstenaars mogen hier ongebreideld hun weg gaan.  I like!

Natuurfotografie gaat me beter af met de dag.  Het bewijs daarvan deze foto die ik in het Arboretum van Wespelaar nam, nog altijd mijn favoriete plekje om tot rust te komen.

Leuven is weer een gezellig boekencafé rijker want Barboek opende onlangs zijn deuren, de opvolger van De Dry Coppen.  Het beste, buiten is er een ruime patio waar het in de zomer leuk vertoeven zal zijn.  You know where to find me.

Paniek alom vorige week want na een Windows upgrade besloot mijn computer de geest te geven en dat uitgerekend op een zaterdagavond.  Nou, wat hebben we nu geleerd?  Dat ik dringend meer vooruit moet plannen.

How more zen can you become?  Hier werd ik echt even stil van.

Wat doe je op een dag dat je geen zin hebt om boodschappen te gaan doen?  Je duikt gewoon de groentetuin en de voorraadkelder in et voila, je tovert deze heerlijke maaltijd op tafel.  It's that simple!  Trouwens de Spätzle kocht ik niet in Duitsland, maar gewoon bij Lidl tijdens de Duitse week.
Nou, dit was het weer.  Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.  Tot vrijdag want dan is het tijd voor een feestje.  Don't miss it.
SANDRA X

2 opmerkingen:

  1. Dat straatje in Gent is inderdaad super om door te lopen hé! Lang geleden dat ik er was. Ik weet weer wat te doen als we nog eens in de buurt zijn :D

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend mooie foto's!
    En even aan de kust/de zee zijn is zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen