vrijdag 3 juli 2015

Herinnering winactie!

Jihaa, i'm back into business na 4 lange dagen zonder computer, de langste dagen van mijn leven, en dat terwijl het zo warm is.
Nou ja, mijn computer kan er weer tegen maar ongetwijfeld voel je de bui al hangen want hierdoor heb ik mijn blog van vandaag niet kunnen voorbereiden.  Echt ik voel me zo een slechte blogger op het moment.

Eigenlijk was ik pas van plan om volgende week een herinnering voor mijn winactie te plaatsen maar jullie krijgen hem dus nu al.  Mijn excuses, maar het kan even niet anders.  Ik hoop op jullie begrip.

Op algemene navraag een lijstje in het Nederlands wat je nu precies kan winnen.  Natuurlijk was ik even vergeten dat jullie de Duitse taal niet machtig zijn.  Silly me :D
- Teekanne Blueberry Muffin: een lekkere fruitthee met bosbessen en een zoete noot.  Het beste van al, deze 
  bevat geen caloriĆ«n
- Essence Brit-Tea LE: oogschaduwpallette, lipgloss, oogschaduwborstel en nagelvijl
- Balea lippenverzorging (Aardbei-banaan)
- Balea Sail away hydraterende lichaamscreme met frambozengeur
- Tetesept Breeze of Summer badzout LE
- Balea Paradise Island gezichtsmasker LE
- Rival de Loop Detox gezichtsmasker

Wat moet je doen om dit pakket te winnen?
- Volg Miss Paperfection op Bloglovin en like het bericht
- Volg Miss Paperfection op Instagram (+1 extra kans)

Meedoen kan nog t/m 24/07/2015.

Hoe houden jullie in deze hittegolf het hoofd koel want langzaam maar zeker begin ik te bezwijken onder de warmte.  Het ergste vind ik de tropische nachten maar voor de rest hoor je mij niet klagen.   Het is tenslotte zomer.

Sandra x


7 opmerkingen:

  1. Oeh deze winactie helemaal gemist! Wat een leukerd. Dit brit-tea is een limited edition die alleen in Belgiƫ verkrijgbaar was toch?
    Ik ga morgen lekker afkoelen in het water, heerlijk! Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Ik volg je uiteraard al op Instagram

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je meedoet. Brit-Tea was trouwens enkel in Duitsland te verkrijgen. De blush vond ik het mooist, maar die hadden ze spijtig genoeg niet meer. Veel plezier morgen! Ik zal het met een voetbadje moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een toffe winactie! Die had ik ook even gemist :) Ik volg je al via beide kanalen en doe dan ook graag mee. Gefeliciteerd met je 1e verjaardag haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Neem je niks kwalijk hoor, zeker niet met dit warme weer. Hoop dat je laptop weer de oude is en ik kan het Duits redelijk lezen ;-). Wat ik volgens mij nog niet had gemeld voor de winactie (ohoh) is mijn emailadres. Dit is zomersproetje84@Gmail.com Heb je het vol kunnen houden met dit weer vandaag?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal gefixt, en daarbovenop weer stukken sneller en zonder vervelende foutmeldingen. Goh, vraag me liever of ik deze nacht ga overleven. Vandaag heb ik het heel rustig aan gedaan en het warmste deel van de dag binnen doorgebracht, met de rolluiken af tegen de zon. Toch gezellig die zomer :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel erg leuke winactie !!! Ik doe graag mee :)

    sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohhhh wat een heerlijke actie, natuurlijk doe ik weer heel erg graag mee, (ook al kom ik echt last minuut binnen rollen, onder bij de reacties)...Ik volgde je al een tijdje via Bloglovin en heb het artikel natuurlijk ook ge' saved"
    fingers crossed en hopen dat de lucky bird in mijn buurt rond vliegt..
    groetjes Petra
    ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen