donderdag 17 december 2015

Gift Box Gent, Lush, Winterfeesten

Dear Santa, just leave your creditcard under the tree.  Het enige probleem is dat ik nog geen kerstboom heb, en die komt er dit jaar ook niet.  Nou ja, wild horses couldn't stop me dus dus ging ik uitgebreid een dagje shoppen in Gent.
  
Het was een blij weerzien want het was een hele poos geleden dat ik nog in Gent geweest was.  De dag was zoals altijd veel te snel voorbij en ik liep van hot naar her, places to go, places to see.

THE place to be dezer dagen is Gift Box Gent, de pop-up store van Wander & Co. (jawel van de webshop) en Gaspard.  Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje, rep je dan naar hier.  Van schattige kaartjes, leuke tassen tot lieve kleine konijntjes. Voor klein en groot, voor ieder wat wils.  Nog tot einde van deze maand.

Deze rosé gouden ketting stond al geruime tijd gewishlisted.  Now it's finally mine!  Verder kocht ik nog de DIY dromenvanger, het ontbijtplankje Cloud, een gemarmerd notitieboekje, washitape en een stel kaartjes.
Gift Box Gent, Bennesteeg 12 (zijstraatje van Veldstraat)

Dan spoedde ik mij naar Ici Parix XL aan de Korenmarkt.  Rumour has it dat Urban Decay sinds kort hier te koop is.  Nu gebruik ik heel weinig - of bijna geen - make-up maar toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt.  Vrij snel besloot ik het Naked2 Basics Eyeshadow pallette mee naar huis te nemen.  Dit bestaat uit 6 basic matte oogschaduwkleuren en zijn ideaal voor een natuurlijke look.

Natuurlijk stond ook een bezoekje bij Lush gepland.  Of course.  Mijn neus had het al van hejnde en verre geroken en die hou je niet zo snel voor de gek.  Van een bath bombje hier en een schattig cadeautje daar.


Dit überschattige blikje met de naam "It's Christmas Deer" heeft holderdebolder mijn hart veroverd.  Het bevat Snowcake zeep, Karma Kream bodylotion, Golden Wonder bath bomb, Beautiful shower gel en The Magic Of Christmas bubble bar.  My birthday is coming up.  So who gets the hint?  Deze kost 40,95 euro.

Wat heb ik nu allemaal gekocht?  De cadeautjes even buiten beschouwing gelaten want je weet maar nooit wie er meeleest.

Vooreerst breidde ik mijn collectie bath bombs uit.  Euhm ja, you got me right.  Een collectie met 13 stuks ondertussen.  Laat ons maar gerust stellen dat ik zonder problemen heel de winter - en wie weet zelfs heel de lente - door geraak.

Welke smeet ik in mijn mandje?  Snow Angel, Intergalactic, The Comforter, Shoot For The Stars, Peeping Santa, Golden Wonder, Lords of Misrule, Dashing Santa, Cinders.  Luxury Lush Pod, Star Dust en Bar Humbug had ik nog van de vorige keer.  Snel ander thema.

Ik ruilde ook 5 lege potjes voor dit vers gezichtsmaskertje.  Heel tevreden mee.

Trouwens er valt weer heel wat nieuws te bespeuren.  Tooth Fairy, een soort glitterpoeder waarmee je je tanden kunt wassen - mét aardbeiensmaak - en een aantal nieuwe lippenbalsems.  I love to smell the roses dus kocht ik Rose Lollipop.

Lunchen ging ik bij Jackie's bagelbar.  Denk kraakverse bagels, lekkere cupcakes, nog lekkerdere donuts en vanille chai lattes.  Me like a lot!  Deze keer nam ik een Bagel Amsterdam, met geitenkaas, honing, walnoten en tijm.  Simpel maar lekker.
Jackie's, Vlaanderenstraat 84

Dan trok ik even naar de kerstmarkt.  Wel begon het juist wat licht te miezeren maar dat kon de pret niet bederven.  Nee, met een warme kop Baru chocolademelk en een eetbare kerstboom was het zelfs goed uit te houden.

Op de blog van Insins had ik al gelezen dat er ook een leuk kraampje met thee stond dus daar ging ik direct op zoek naar.  May i say, this is soooo my cup of tea.  Zo leuk en origineel gedaan met de buisjes.

Na lang twijfelen koos ik voor de zoete fruitige geur van Cherry cake.

Dan zag ik het jurkje van mijn dromen bij & Other Stories.  Ik zeg zien want ik paste het niet.  Pas als ik thuis was zag ik mijn grove fout in.  Dus naast een paar dunne rosé gouden ringetjes kocht ik er niks.

Zo was een leuke maar vermoeiende dag snel ten einde.  Wat vind jij van mijn aankoopjes?  En heb jij al een bezoekje gebracht aan een kerstmarkt?

Sandra X

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat heb je enorm veel leuke dingen gekocht zeg! Ik vind Gent echt een leuke stad. Vooral dat winkeltje van de webshop Wander & Co. Echt super! De ketting met de waterlelie heb ik gelijk op mijn lijstje gezet! Ik snap je lush verslaving helemaal ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk shopdagje heb je achter de rug :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhhh dat palette! Heb er vandaag mee in mijn handen gestaan. Heb al een palette van MAC met soortgelijke kleuren, maar dat is wel erg groot om steeds mee te nemen..zal ik??? x

    BeantwoordenVerwijderen