vrijdag 1 april 2016

Happy list #3

Pluk de dag!  Want voor je het weet is het voorbij.  Iets wat me weer akelig duidelijk geworden is. Toch laat ik nog al te dikwijls het leven in een waas aan me voorbij glijden en sta ik te weinig stil bij de kleine dingen.  Nee, ik leer het maar niet.

Maar hoe moet je bewust genieten van die kleine dingen als je je bijna niet kan concentreren, als je hoofd barstensvol zit, als je nachten wakker ligt en uitgeput bent.  Tja, best lastig.  Tell me about it.

Ik wil er niet in detail over treden maar de voorbije weken waren een emotionele achterbaan voor me.  Op dit moment zijn er veel dingen die alles van me vergen.  Daarnaast staan er gigantische werken aan het dak voor de boeg.  Een concrete startdatum is er nog niet maar als alles goed gaat - en dat hoop ik - is tegen september alles van de baan en kan ik me daarna weer volop op mijn blog concentreren want deze staat nu wel op een heeeeel laag pitje maar het gaat nu even niet anders.

Dus dit alles om te zeggen dat dit lijstje niet zo erg lang gaat zijn.  Toch waren er een paar uitschieters waar ik wel blij van werd.

Het #echtepostiscool project van Northflix en Monsieur Mango.  Door zulke dingen krijg ik gewoon weer zin om creatief bezig te zijn.  Als je ook zin zou hebben om mee te doen, binnenkort komt er een vervolg.  Dit pakketje stuurde ik naar mijn swapmaatje.

Niks zaligers dan verse bloemen in huis.  Een mooi busje tulpen voor maar 3 euro van bij Albert Heyn.  Een lekker instant lentegevoel.

Een nieuwe kleurapp, Colorfy.  Helemaal gratis trouwens met verschillende categorieën zoals bloemen, dieren, beroemd, boodschappen, katten, tuinen, patronen, mandala's, oosters, exotisch, plaatsen en vele andere.  Het enige minpuntje is dat kleuren op een kleiner scherm wat Fingerspitzengefühl vergt maar gelukkig is er een undo button.

Lentekriebels.  Word jij ook zo vrolijk van de fel gekleurde narcissen, de alsmaar langer wordende dagen, de ontluikende bloesems, de fluitende vogels en de wollige lammetjes die weer door de weide dartelen.

Vandaag kreeg ik deze vrolijke theeswap in de bus.  Bij deze trouwens een oproep, wie interesse heeft om ook thee te swappen mag me altijd een mailtje sturen.  Altijd leuk om zo nieuwe theetjes te ontdekken.

Tot de volgende.

Sandra x

2 opmerkingen:

  1. Wat naar om te horen dat je zo in de achtbaan zit op het moment. Ook nog die werkzaamheden aan het dak erbij straks. Ik hoop dat het daarna weer allemaal wat rustiger voor je wordt. Fijn om te lezen dat je toch de momenten eruit kan pikken die je energie en voldoening geven. Doe je goed! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vervelende dat je in een emo achtbaan zit en het allemaal niet zo lekker gaat. Extra goed om even naar de lichtpuntjes te kijken dus.
    Het epic project vond ik ook leuk al weet ik niet of ik nog eens mee zou doen. Tulpen, love it! Ik moet weer een nieuwe bosje bloemen gaan halen dit weekend.

    BeantwoordenVerwijderen