zondag 12 juni 2016

EPIC 2.0

Oftewel Echte Post Is Cool, een leuk project dat in het leven werd geroepen door Northflix en Monsieur Mango. Afgelopen zaterdag was het moment waarop iedereen zijn pakketje mocht uitpakken.

Maar, hoe werkt het nu precies hoor ik je afvragen? Je meld je online aan en vertelt in het kort (of in het lang) wat over jezelf. Vervolgens krijg je een mailtje met daarin de naam en het adres van iemand anders en voor diegene koop of maak je iets leuks. It's that simple!

De persoon die ik mocht verrassen was Janno. Zij schreef dat ze enorm kan genieten van de kleine dingen van het leven, mooie spreuken en van engelen houd dus stuurde ik een 'hemels' getint pakketje. Wel ben ik iets over budget (wat 7,50 euro was) gegaan maar omdat Janno ook vorige keer mijn swapmaatje was wou ik het extra leuk maken en volgens mij is me dat wel gelukt, angels whispered... Toch zat ik even met mijn handen in het haar. Gelukkig was er een reddende engel aka sleutelhanger die me op de goede baan hielp. Verder kocht ik nog een paar servetjes (met veertjes!) en een glazen plaatje om aan de muur te hangen. Tot slot nog een paar van mijn favo theetjes en een zelfgemaakt kaartje met een passende qoute. Ziedaar het resultaat.En toen was het wachten op mijn pakje dat ik kreeg van Silke, en daarna nog eens 2 dagen wachten voor ik het kon openmaken. Jaaaa, wachten kan heeeeeel laaaaaang duren. En neen geduld is niet mijn sterkste kant. Dus wat dacht je wat ik om middernacht al aan het doen was? Uitpakken of course... maar wat heb ik nu allemaal gekregen?

Vooreerst een leuke lichtslinger. Hier werd ik dus direct vrolijk van. Love it!! Ik ben nog niet zeker of die aan mijn boekenkast komt te hangen of ik hem in zo'n grote glazen vaas ga draperen (...euhm bestaat dat woord wel?) But you know what i mean.
Bloemetjes.
Een mintkleurig nagellakje met hele kleine gouden glittertjes in, én een staaltje Helping Hands handcrème van Lush. I luv Lush dus hier ben ik wederom heeeeeel blij mee.
Dan, chocolaatjes :-)  Chocolade is net als liefde, je kunt er nooit genoeg van hebben, niet waar? Nou ik toch niet. Heel benieuwd naar die met munt.
En nog een leuk handgemaakt (?) knijpertje met een 'snailmail' slakje.
Ben je benieuwd wat de anderen (met 63 waren we trouwens dit jaar!) gekregen hebben? Kijk dan zeker eens rond op Twitter en Instagram onder de hashtag #echtepostiscool. Su-per-leuk om te zien.

Heb je zin gekregen om een volgende keer zelf mee te doen - wat ik stiekem hoop - dan zorg ik ervoor dat ik de volgende editie tijdig op mijn blog aankondig.

Sandra x

5 opmerkingen:

 1. Wat heb jij er een mooi pakketje van gemaakt, en wat heb je toffe dingetjes terug gekregen. Die lichtslinger is echt leuk, lijkt me inderdaad mooi in een grote vaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh superleuk allemaal! Ik zou ook niet kunnen wachten en het om middernacht al open maken, haha :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend gaaf! Ik ben altijd te laat voor dat soort dingen.. instaswap is ook altijd al vol voordat ik het door heb. Wel een ontzettend leuk pakketje heb je gemaakt en gekregen ook, kan me voorstellen dat je daar blij van wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk pakketje heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen