vrijdag 1 juli 2016

Hoera, mijn blog wordt 2 jaar! (winactie afgesloten)

Geloof het of niet, maar het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn eerste blogpost typte. Vandaag vertel ik je meer over waarom ik ben begonnen met bloggen en mijn verwachtingen voor de toekomst. En niet geheel onbelangrijk, ik heb ook nog een leuke winactie.
Toen ik besloot om een blog te beginnen had ik geen flauw idee waar ik mee begon. No really. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Ik heb al zoveel geleerd en nieuwe dingen ontdekt door mijn blog waar ik zo dankbaar voor ben.

Waarom ben ik nu beginnen met bloggen? Wel...omdat schrijven me altijd al beter is afgegaan als praten. Alhoewel zelfs dat schrijven de laatste tijd ook niet meer wil lukken.

Houtworm continues
Het voorbije blogjaar werd vooral gedomineerd door blogstiltes. Oops ja, sorry... Reden? Een houtworm in het dak. * Zucht * Gevolgd door nog een diepere zucht. Want sinds september vorig jaar is ons huis (nou ja het huis van mijn ouders want ik woon nog thuis) quasi een bouwwerf en ben ik geen mens meer. Word ik het zelfs ooit nog terug? Dunno.

Als alles naar plan verliep - duh wat het dus niet deed - had ik deze zomer wat kunnen bekomen van de stress. Nu zou ik het liefst de zomer skippen. Voor het dak erop ligt blijf ik verder stressen.  In principe had alles al klaar moeten zijn maar de aanvangsdatum verschoof altijd. Eerst van mei, naar juni, begin augustus en nu dus eind augustus. Ja, dankuwel regen.

Taking a little break
Ik zie, ik zie... wat jij niet ziet en dat is dat ik er eerst een tijdje tussenuit knijp. Maarrrr... alleen weet ik niet voor hoelang. Hangt er van af hoe de werken gaan verlopen. Ik schat eind september maar het kan evengoed oktober zijn. Wel ga ik proberen om maandelijks een kleine update te houden en natuurlijk blijf ik posten op Instagram. Proberen althans hé.

Nu heb ik vooral even nood aan tijd en rust. Een vakantie zou niet slecht zijn maar dat zit er dit jaar dus niet in. Wel pak ik mijn valies om een paar weken in de keuken te bivakkeren. Nou niet wat je noemt een exotische bestemming.

Hoe de komende weken exact gaan verlopen is ook voor mij koffiedik kijken. Net daardoor heb ik het ook zo moeilijk. Ik ben iemand die graag weet waar ie aan toe is. Het zal flink op de tanden bijten worden.

Behind the scenes
Op mijn blog mag het dan stil zijn maar ik ben achter de schermen met een heleboel dingen bezig. Zo hebben jullie nog een post over Gent en het Arboretum te goed en ben ik o.a. van plan een Q&A te doen.

Goed nieuws voor wie mijn kerstkaartenswap leuk vond want die komt ook dit jaar terug. Daarnaast heb ik nog een paar creatieve ideetjes al wordt het een beetje zoeken zijn waar (en hoe?) ik die kan uitvoeren.

WINACTIE
Mijn blog zou niet hetzelfde zijn zonder jullie mijn lezers dus leek me een klein bedankje wel gepast. Daarom heb ik een leuk pakketje samengesteld alleen hoop ik dat jullie net zo dol op veertjes zijn als ik. Oh jee :D
Wat kan je winnen?

Sleutelhanger aka dromenvanger met semi-precious stone
Geurhanger met perzikgeur voor in de auto of ergens anders. Wherever you want... maar ik kan je alvast verklappen dat deze HEERLIJK ruikt
Cadeauzakje
Nagellak Fabricot uit de LE 'Denim Devine' van Catrice
Nagellak remover pads (met een abrikozengeurtje!)
Nagelvijl
En last but not least een zelfgemaakt quote kaartje van sincerely yours (die trouwens niet op deze foto staat maar wél op bovenstaande).

Wat moet je doen om te winnen?
- Volg Miss Paperfection op Bloglovin en like het bericht
- Volg Miss Paperfection op Instagram (+ 1 extra kans)

That's it. Vergeet geen geldig e-mailadres achter te laten. De winactie zal lopen t/m 15 juli 2016 en is toegankelijk voor zowel Belgische als Nederlandse deelnemers. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij per mail.

Veel succes! En om af te sluiten nog een virtuele knuffel van mij voor jullie allemaal. Thanks vor bearing with me. Ik wens jullie een fijne zomer en do not worry, na (veel) regen komt (veel) zonneschijn. Tot de volgende!

Sandra x

9 opmerkingen:

 1. Hoi Sandra! Gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag! Jammer dat je zoveel stress hebt :-( Maar het is belangrijker om voor jezelf te zorgen dan voor je blog. Dus als een vakantieboek aan de orde is, gewoon doen!
  Ik doe graag mee met je winactie, je hebt echt leuke dingen gekozen!!
  Emailen kan naar info@byisabelle.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congrats met de verjaardag van je blog! Superleuk die veertjes :) Hoop dat het snel allemaal goed komt! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag! Balen dat het allemaal zo loopt en dat allemaal door een houtworm. Dat is toch waanzin. Ik gun je die rust. Zoals je zegt; na regen komt zonneschijn. Ik ben dol op veertjes, dus ik waag nog maar een gokje op dit leuke pakketje. Virtuele knuffel terug en take it easy, meis! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe is het mogelijk dat zoiets de overhand kan hebben over je hele leven. Sterkte! Dat je alsnog e.g. winactie doet is erg leuk en natuurlijk gefeliciteerd waarom je het doet. Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hang in there! En geniet toch maar van het jubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe niet mee aan de winactie maar wil je wel even feliciteren met je blog :) Hoop dat je wat kunt relaxen en ontstressen de aankomende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuk pakket! Het past ook allemaal zo leuk bij elkaar :)
  Ik vind de dromenhanger sleutelhanger echt heel mooi. Zou tof zijn als ik dit pakket, inclusief de mooie sleutelhanger zou winnen. Ik volg je op bloglovin en like en save dit bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je tweede blog verjaardag �� ik hoop dat je in je Little break weer wat bij kan komen van alles en weer de rust vind om ook weer te kunnen Bloggen �� doe graag mee met je winactie wat een heel mooi pakket :) volg je op bl en insta nu. mag ik mijn e-mail via pb op insta geven ik zet hem liever niet openbaar

  BeantwoordenVerwijderen