donderdag 12 februari 2015

Blogswap #1

Zoals jullie weten, of niet weten, hield ik in de maand januari een kleine blogsabbatical waardoor ik tijdelijk maar één post per week deed en ik wat tijd had voor andere leuke dingen zoals daar zijn een blogswap.

Ik ben al geruime tijd lid van een leuke bloggersgroep op Facebook en toen Kim een oproep plaatste voor een swap was ik er als de kippen bij.  Eigenlijk had ik echt al heel lang zin om dit eens te doen temeer ik met mijn blog een meer creatieve weg wil inslaan en dit leek mij alvast een goed begin.

Omdat het bijna valentijn is stond deze swap in het teken van verwennen en gezien mijn single status op dit moment een meevaller van jewelste.  Er werd gewerkt met lootjes zodat je niet wist van wie je een pakje ging ontvangen wat het extra spannend maakte.

Et voila, dan klingelde de postbode en kreeg ik deze mooie zwart met witte tas overhandigd.  Het lijkt mij een soort magisch toverbos met als je goed kijkt o.a. een uil, een papegaai, een hert en een meisje op een schommel.  I couldn't stop looking!

In de tas zat een kartonnen doos verpakt in blauw met wit gestreept papier en dit was de inhoud.  Ik was trouwens al direct in de wolken door al die vrolijke kleurtjes.
Bovenin zat een leuk kaartje en zo wist ik dus eindelijk wie mijn afzender was nl. de lieve Felicia van Lowbudgetmiss.

Vooreerst ontdekte ik dit filterhuisje voor losse thee met een handige ketting.  Hoe schattig!  Ik drink meer en meer losse thee dus deze ga ik veel gebruiken als ik geen filters in huis heb.  Keep reading & you'll know...

Aangezien op het kaartje de vraag stond: kies je voor filters of een theehuisje ? kon ik al raden dat er ook filters inzaten.  Ik wou al lang nieuwe kopen maar om een of andere reden vergat ik deze altijd dus ook hier ben ik heel blij mee.

Maar met alleen filters ben je nog niets dus zat er ook lekkere thee in.  Good thinking there!  Toeval of niet, ik was van plan deze te kopen maar ik was gewoon nog niet bij Hema geraakt dus is dit even makkelijk.

Ik kreeg 2 soorten: Green Tea Cranberry en Earl Grey.  Toen ik deze opendeed kwam er mij direct een zalig aroma tegemoet ondanks het feit dat mijn neus compleet verstopt zit.  Goh, ben echt benieuwd hoe deze ruikt als mijn reukvermogen terug 100 % bedraagt.  Hieronder zie je de Earl Grey.
 
Dan kreeg ik ook nog dit DIY setje met leuke stickertjes en tags in de vorm van kopjes thee en cupcakes.  In de zomer ben ik van plan een vintage tea party à la Angel Adoree te houden en deze komen dus van pas.
 
Helemaal onderaan zat ook nog een oogpotlood van Catrice.  Top, want deze had ik nog niet in mijn bezit.

Felicia, hartelijk bedankt voor deze leuke swap want this was sooo my cup of tea.  En een special thanks to Kim die heel deze swap op poten heeft gezet.

Ben je benieuwd wat de andere meiden hebben ontvangen en/of wat ik verstuurd heb, neem dan zeker een kijkje op hun blog.  Dit waren alle deelnemers: Kim, Felicia, Kiki, Melissa, Merel, Nathalie, Samantha en Sarah.

Binnenkort mag je trouwens nog een review van de thee verwachten.  Dit was een heel positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is dus op naar de volgende swap.  Soon, i promise.

Sandra x

 

14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spulletjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel leuks gekregen! Ik ben heel benieuwd naar je vintage party. I love vintage ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, wat lief! De thee lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, ik heb je genomineerd voor de liebster award!
  Alles staat op mijn blog: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2015/02/liebster-award.html
  Liefs Merle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je me genomineerd hebt, maar helaas ben ik net genomineerd en heb mijn artikel vorige week online gezet dus ik ben nog niet zeker wat ik nu ga doen. Toch bedankt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk zo'n swap! Heel erg leuke dingen heb je ook gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat jullie dit hebben gedaan! Je hebt leuke spullen gekregen. Ik wist helemaal niet dat Hema van die blikjes met losse thee verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ohh losse thee is altijd zo leuk! en lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, awesome dat je een high tea gaat organiseren! Ik houd van high teas omdat het zo schattig en poppig allemaal is en of course.. er is food. Ik ben altijd blij als er food is. :") Losse thee, hoe amazing?! Dan kan je ook de sterkte bepalen, that's pretty awesome. Mooie swap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat jij ook leuke dingen hebt ontvangen, hihi! De thee ziet er heerlijk uit!
  x www.samroise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh, superleuke dingen heb je gekregen! Een vintage tea party, hoe leuk! ^^

  BeantwoordenVerwijderen