dinsdag 24 februari 2015

Instagram diary #5

Ik wil er geen doekjes om winden.  Het liefst wil ik de voorbije weken zo snel mogelijk vergeten aangezien die bijna louter uit ziek zijn bestonden.  Ik werd begin februari geveld door de heftigste griep aller tijden met alles erop en eraan.
Ondertussen ben ik hersteld, al werd ik vorig weekend terug met keelpijn wakker en dacht ik van nee, niet terug maar het was gelukkig van voorbijgaande aard.  Toch blijft het oppassen geblazen en van mij mag het nu lente worden.
Dit bordje van Cath Kidston wist ik vorig jaar op een rommelmarkt voor een appel en een ei op de kop te tikken.  En ja dat is koffie in een theeglas, maar who cares.  Als je ziek bent is alles toegestaan.

Ik ben dol op sneeuw maar toen ik deze foto aan het nemen was ging de sneeuw spijtig genoeg al snel over in regen.

Nice to sweet you!  Hier begon ik aan mijn laatste stukje Lindt chocolade dat ik afgelopen zomer nog in Duitsland kocht.  Het wordt meer dan hoogtijd om een nieuwe lading in te slaan want er zijn een heleboel nieuwe smaken.

Op de foto met mijn favoriete bruine laarzen.  Het leek mij aanvankelijk een goed idee om in het gras te gaan staan totdat ik achteraf dat lelijk gras op de foto's zag.  Ja, ook de gazon snakt naar de lente.

Lush en PLL, two of my favourite things.  Bij één van mijn talrijke bezoekjes aan de apotheker ging ik snel deze DVD kopen om de lange (saaie) dagen door te komen.  Ik was van plan Netflix te installeren, maar dat lukte niet dus nu zal ik nog wat langer moeten wachten op seizoen 5.

#wat eten we vandaag?  Comfort food stond op het menu.  Deze hazelnootmuffin was dan ook mijn redding.  En de Flair.

Je zal het niet geloven maar dit was mijn lichtpuntje van de maand.  Goh, wat heb ik genoten van deze heart throb!  En wat een geluk dat ik begin januari nog een grote voorraad insloeg.
 
Ik deed mee aan een paar winacties en viel ook in de prijzen.  Van L'armoire d'Amélie mocht ik ondertussen dit leuke armbandje van Jozemieksieraden ontvangen.

Het was kort maar bondig deze keer maar je zal begrijpen dat er weinig boeiende dingen gebeuren als je ziek bent.  En wie snakt er nog naar de lente?

Sandra x

10 opmerkingen:

 1. Leuke foto's, Sandra! Hopelijk ben je goed genezen nu!
  Schattig, dat hartje in de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm, die hazelnootmuffin ziet er heerlijk uit :D! Ik ben trouwens ook dol op PLL! Ik heb die serie op een week verslonden :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ik hoop het. Ja, ik zie graag sneeuw, maar nu mag het toch langzaam aan lente worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, op een week tijd! Nu moet ik niets zeggen hoor want ik heb het eerste en tweede seizoen van Revenge ook op een paar maanden gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De flair verslind ik elke week. Leuk om te zien dat jij deze ook leest

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kan PLL ook gewoon gratis online kijken hoor, zo hoef je niet te wachten tot het seizoen uitkomt. Als je wilt stuur ik je even een link, waar ik ze kijk :) Want 24 maart komen er antwoorden, en dan is de kans groot dat je spoilers doorgaat als je nog niet kijkt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah zo jammer dat je zo lang ziek bent geweest! Echt heel jammer. Gelukkig gaat het nu wat beter en heb je ook wat fijne dingen kunnen doen zoals lekker lezen en meedoen aan winacties ;)

  Heb je mijn pakketje inmiddels al binnen? Besef me net dat ik de bon nog moet mailen XD oeps.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, Melissa, dat zou leuk zijn want ik ben idd heel benieuwd naar het volgende seizoen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kim, ik heb nog altijd niks ontvangen. Begin er wel een beetje moedeloos van te worden of ik het ooit ga krijgen. Oh, ik ging ervan uit dat die bon bij dat pakketje zou zitten dus had die helemaal nog niet gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had het griepje ook te pakken, zo blij dat ik er weer vanaf ben, wat een drama was dat zeg! Leuke foto's! Vooral dat hart in de sneeuw :)

  BeantwoordenVerwijderen