dinsdag 3 maart 2015

Lush Lente 2015

Daar komt de zon, daar komt de lente, en daarmee ook de nieuwe lente- en Paascollectie van Lush.  Je mag weer een heerlijke collectie met alleen maar vrolijke kleuren en geuren verwachten en ook een paar nieuwigheden.

Bunch of carrots (€9,95 per bundel van drie)
Een worteltje iemand?  Lekker om op te knabbelen, maar nog veel lekkerder om mee te badderen.  Dit gezellige bosje wortelen zorgt voor uren badplezier en heeft een heerlijke fruitige geur.  Neem een worteltje en zwier hem door je warme badwater zodat je lekker veel bubbels krijgt.  Daarna leg je je worteltje gewoon weg tot de volgende keer.

Hoppity Poppity bath bomb (NIEUW!) (3,95 per stuk)
Hophophop!  Huppel je bad in met dit vrolijk bruisende konijn met opwekkende, kruidige geur.   In Hoppity Poppity werd lavendel absolue, limoenolie en violenblad absolue verwerkt, de geur doet denken aan fris groen gras, perfect voor vrolijke konijntjes.

Immaculate Eggception (geel of roze) (€9,95 per stuk)
Wat een fantastische uitvinding, een verrassingsei voor in bad!  Als je ermee schudt hoor je iets rammelen. Wat zou daar inzitten?  Net als een gewoon ei kun je dit ei op de rand van je bad kapot tikken en zien wat erin zit.
Dit badei heeft een opwekkende geur dankzij grapefruit- en citroenolie, samen met verwarmende vanille vormen ze een heerlijke geur die verrassend veel weg heeft van chocolade. 
De grapefuit- en citroenolie verhelderen je huid en geven je energie.  Vanille is goed voor je humeur.
Dit ei is goed voor zeker drie heerlijke baden, maar als je je bad echt wilt laten bruisen doe je hem er helemaal in.


Golden Egg bath melt ballistic (€5,95 per stuk)
Een prachtig betoverend bad met dit Golden Egg!  De buitenkant van Golden Egg is bedekt met een laagje plasticvrije glitter, waarin cacaoboter en olijfolie werden verwerkt en ruikt naar de bestseller Honey I Washed the Kids.

Pot O' Gold shower jelly (NIEUW!) (€5,95 voor 100 gram)
 
Aan het einde van de regenboog staat een pot goud, en wat voor één!  Pot O' Gold is een schitterend mooie jelly met een hemelse geur van vanille, mirre en zoete sinaasappel.  Voor de kenners, dezelfde geur als de vroegere bodylotion Crème Anglaise.

Somewhere over the Rainbow zeep (NIEUW!) (€6,50 voor 100 gram)
Achter de wolken schijnt de zon!  Weg met die grijze dagen, de lente is in aantocht.  Wil het buiten toch nog niet zo vlotten met dat lentezonnetje?  Dan was je je lekker met Somewhere Over The Rainbow.  Deze zeep heeft een heerlijke, opwekkende geur met o.a. mandarijn, neroli en roos.  De prachtige kleuren en glittertjes maken het feestje compleet.

Fluggy Egg bath bomb (€4,75 per stuk)
Dit bad-ei is speciaal voor al de liefhebbers van de limited edition douchegel Snow Fairy.  Stap samen met Fluffy Egg in bad en zie hoe je badwater mooi roze kleurt en geniet van die heerlijke zoete geur.  Dat is toch veel lekkerder dan zo'n chocolade-ei?  En uiteraard beter voor je tanden en je gezondheid.

Deze collectie ligt nu in de winkel.  Wedden dat jij met Pasen vrolijk aan het huppelen bent?  Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Sandra x

6 opmerkingen: