donderdag 28 mei 2015

Places to eat: Loving Hut Veganerie

Een ecologisch verantwoorde en snelle hap?  Daarvoor kan je sinds kort terecht bij Loving Hut Veganerie, ideaal gelegen in het centrum van  Leuven op het vernieuwde Rector De Somerplein (vroegere Fochplein).

Veganism is a way of living.  Nu eet al een hele tijd geen vlees meer maar veganisme gaat juist nog een stap verder en weert niet alleen het gebruik van vlees en vis maar ook van eieren, koemelk en andere zuivel- producten.

Ik had maar een kleine honger dus ik koos een simpele Burger Veganerie die alvast enorm in de smaak viel en geserveerd werd tussen een knapperig waldkornbroodje.  Er is een grote keuze aan koude dranken maar mijn keuze was snel gemaakt.
Heb jij al Amdudler geproefd?  Ik proefde dit jaren geleden in Oostenrijk en was er direct verzot op.  Het is een Oostenrijkse kruidenlimonade op natuurlijke basis en naar mijn bescheiden mening veel lekkerder dan Coca-Cola.
 
Er is ook een kleine maar fijne mini market. 
 
Voor een ijsje kan je hier ook terecht.   Natuurlijk 100% vegan en bovendien 100% glutenvrij en suikerarm.  Ik was ontzettend nieuwsgierig hoe dit zou smaken maar ik vond het toch net nog een tikkeltje te koud.  Next time.
Loving Hut Veganerie, Rector De Somerplein 13, 3000 Leuven

Sandra x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind almdudler heerlijk. Wat ik wel jammer vind is dat het vaak moeilijk is om vegetarisch te eten op restaurant

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een plekje dat ik ga onthouden!

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen