dinsdag 2 juni 2015

Instagram Diary #8

Wat heb ik de voorbije maand mei zoal gedaan?  Wel, veel te weinig geblogd en te veel on the road geweest, dat vat het perfect samen.  Benieuwd naar de rest.  Lees dan snel verder.

Het eerste weekend van mei stond in het teken van rommelmarkten afschuimen.  Enig nadeel is dat je er wel vroeg uit de veren voor moet als je iets op de kop wil tikken want de meeste starten al om 6 uur.  Deze keer viel de buit wat tegen.

Daarna was het tijd voor een wandelingetje in het nabijgelegen Provinciedomein van Kessel-Lo om even tot rust te komen.

Ik dook voor de eerste keer mijn zomeratelier in en begon terug te schilderen met aquarelverf.  Het is nog even wennen maar het resultaat mag er best al zijn, don't you think?

Lindt chocolade is THE best.  Trust me!

It was Lush o' clock!  Mijn favoriete shampoo is Big, uitstekend geschikt voor mensen met fijn haar.  Instant volume en mooi glanzend haar, wat wil een mens nog meer.

Ik ging een dagje shoppen in Aken.  Hou trouwens goed mijn blog in de gaten want binnenkort komt er een leuke winactie aan.

Ik kan zo blij worden van gezellige koffiebars en waar liep ik in Aken recht op.  Je kan het al raden.  Just that.  Ik was dan ook dringend toe aan een tas koffie en tegen een overheerlijk stukje wortelcake zeg ik ook geen neen.

De dag erna trok ik naar Ikea.  Ik wilde extra bergruimte boven mijn bureau en mijn oog viel al snel op het wandkastje Valje.  Na een kleine inwendige versterking trok ik dan richting markthal.  Missie geslaagd.

Een paar van mijn favoriete producten die ik kocht in Duitsland.  De blush van Brit-Tea kon ik spijtig genoeg niet meer scoren.

Ik ging een lekkere vegetarische hamburger eten bij Loving Hut Veganerie.  Lees er alles over in mijn vorige blogpost (klik hier).

Na een uitgebreid ontbijt trotseerde ik weer en wind op mijn fiets voor een garageverkoop maar het was meer dan de moeite.  Ik wist een paar leuke dingen op de kop te tikken waarover je vrijdag meer kan lezen.
Wil je mij ook volgen op Instagram?  Klik dan hier.
 
Sandra x

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk lekker op stap. Gelukkig zaten er toch verschillende zonnige dagen tussen begin mei. Hele mooie foto's weer en je aquareltekening vind ik erg goed gelukt. Heb het ook een blauwe maandag gedaan... Vooral bloemen en dieren. Brengt me wel weer op een idee, heb de spullen nog. Aken is toch ook de stad van Karel de Grote? Zo ja dan ben ik er een jaar of 15 geleden ook geweest ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan weet jij meer dan ik want ik wist dat helemaal niet van Karel de Grote. Weer wat geleerd maar het klopt want ik heb het even opgezocht. Blijkbaar ligt hij in de Dom begraven. Bedankt voor je complimentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kun jij mooi aquarellen (is dat eigenlijk wel een werkwoord? :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk het wel. Bedankt! It's only the start.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik droom helemaal weg bij die bovenste foto....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm die Lindt chocoladerepen zijn zó lekker! Deze met strawberry cheesecake kende ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Lush :D Ik ben fan van Big! Ik heb ook een pot hier staan, beste shampoo ever!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe mooi schilder jij Sandra!! :o
  Die chocolade van Lindt moet ik echt eens proeven trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen