vrijdag 5 juni 2015

Garageverkoop

Wat bezielt een mens om er op een zondagmorgen - nota bene door regen en wind - met de fiets op uit te trekken.  Don't ask me, maar dat is exact wat ik deed want er vond in mijn dorp voor de tweede keer een garageverkoop plaats.

Ik doe niets liever dan rommelmarkten afschuimen dus dit wou ik voor geen geld van de wereld missen, weer of geen weer.  There's nothing stopping me!

Wat kocht ik allemaal?

Ten eerste kleren, kleren en nog eens kleren.  Mijn vondst van de dag was een donkerblauwe pull met glitter van H&M.  Hiermee was ik echt in de wolken.  Ik kocht deze voor 2 euro.  Echt een koopje if you ask me.

Dan nog een topje van Esprit, ook voor 2 euro.   Daarna viel mijn oog op een bloesje van Promod (1 euro), een rokje van H&M (1 euro), een fleurig jurkje van Zara (1 euro) en een vest van H&M met viooltjesprint (1 euro).

Jurkje Zara

Vest H&M

Regen, wind of zonneschijn, een trenchcoat is geschikt voor elk weertype en kan je nooit te veel hebben - of dat laatste maakte ik mezelf toch wijs - dus kocht ik nog 2 exemplaren voor elk 5 euro.
Wat kocht ik voor de rest nog?

Hart op staander met 2 buisjes voor bloemen: 2 euro
Stoffen onderleggers Primark Home (washable): 0,50 cent per stuk
Waxinelichtje: 1 euro
2 rieten mandjes (voor bestek en glazen): 5 euro
Houten kistje in vintage look: 1 euro
 
Dat zijn nog eens leuke prijzen toch?  Ik ben dan ook meer als tevreden met mijn nieuwe aanwinsten.  Wat vind jij ervan?  Ben jij al eens naar een garageverkoop geweest?  Zo niet, zeker doen.  It's worth it!

Sandra x

4 opmerkingen:

 1. Wauw, je bent zeker goed geslaagd! De kleren zijn leuk zeg! Lekker vrolijk met al die printjes. Super! Ik ben nog nooit bij een garage-sale geweest. Misschien toch eens doen ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jurkje van de Zara ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spulletjes heb je aankocht, vooral dat kleedje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat jurkje van Zara ziet er echt ontzettend leuk uit! Ideaal voor bij zonnig weer :)

  BeantwoordenVerwijderen