woensdag 20 mei 2015

Shoplog Aken

Maandag ging ik winkelen in Aken.  Lucky me!  Ik wou het me deze keer makkelijker maken dus maakte ik ruim op voorhand een wishlist.  Toch ben ik weer een aantal dingen vergeten.  Tja, een excuus om snel terug te gaan.
Aken heeft een vrij compact centrum waar je in de smalle, pittoreske straatjes de leukste winkeltjes ontdekt.  De grootste winkelstraten zijn Adalbertstrasse en Grosskolnstrasse met winkels zoals Lush, Rössmann, DM en Müller.

Eerst ging ik naar Galeria Kaufhof, een beetje te vergelijken met Galeria Inno, maar dan nog veel groter én een uitgebreide delicatessenafdeling waar ik een paar bakproducten kocht en o.a. deze siroop met bosbessen.
Toen ik nog een rek vol met Lindt chocolade ontdekte was mijn dag helemaal goed.  Chocolate are a girl's best friend!  Meer nog, een dagje zonder chocolade is geen dag, gelukkig ben ik gezegend met een slanke lijn. 
V.l.n.r.  Blaubeer-Lavendel, Granatapfel, Caramel-Macchiato, Café-Krokant, Hello Coffee Blast, Kokos-Krokant, Mocca, Hello Dark Chocolate Cookie, Käsekuchen Mandarine
Tegen de middag trok ik naar de markt aan het stadhuis waar de terrasjes goed vol zaten want het was een zonovergoten dag.  's middags koos ik voor een snelle hap, waarna ik nog een kopje koffie en een stukje taart ging eten bij Colette in de Pontstrasse.  Köstlich!
Dan op naar DM waar ik best veel wist te scoren.   In de kortingsbak vond ik zowaar een paar producten uit de LE editie Brit-Tea van Essence.  Echt, ik sprong bijna een gat in de lucht want ik had er niet meer mee gerekend.
Verder kocht ik mijn eerste lakje van P2 uit de Crisp & Color reeks.  Welke kleur precies hou ik nog even geheim.  Binnenkort een uitgebreide review.

Verder kocht ik nog een dagcrème van Balea met kostbare amandelolie, een voedend maskertje (voor 45 cent!), een lippenbalsem die naar aardbeien-banaan ruikt en een bodycrème met frambozen.  Let's get fruity!
Ik kan je alvast verklappen dat ik ook nog een paar producten kocht voor een winactie.  Hou dus goed mijn blog in de gaten.

Ga jij weleens shoppen in Duitsland?

Sandra x

1 opmerking:

  1. Ik wil echt eens in de DM gaan shoppen :-)

    BeantwoordenVerwijderen