vrijdag 12 juni 2015

Sleeping beauty

Het belang van een goede nachtrust is je wellicht bekend.   Elke avond neem ik dan ook even tijd om mezelf in de watten te leggen zodat mijn lichaam zich optimaal gedurende de nacht kan herstellen.  Lees verder om te zien wat mijn beautyrituelen voor het slapen gaan zijn.

Numero uno.  Clinique Moisture Surge Overnight Mask.  Zalig toch, lekker liggen slapen terwijl dit masker zijn werk doet, en dat doet het ook.  Mijn huid voelt 's morgens heerlijk gehydrateerd en kan er weer tegen.

Dit masker breng je aan na het reinigen en is heel geschikt voor mensen met een droge, vochtarme huid like myself.  Het is wel niet goedkoop maar ik vind het zijn geld meer dan waard.  Het is een vrij grote tube zodat je er toch wel een tijdje mee toekomt.
Dan is het tijd voor handcrème.   Op dit moment ben ik vooral gek op Cherry blossom van L'Occitane.  Deze lichte crème is verrijkt met karitéboter en is zacht en subtiel geparfumeerd met een fruitige bloemengeur die nog een hele tijd blijft hangen.  Daar hoor je mij niet over klagen.  Integendeel!
En als finishing touch gebruik ik de Lavendel Pillow mist van L'Occitane.  De geur is heel puur en doet me direct wegdromen naar een lavendelveld.  Niet dat je er veel beter van slaapt maar het is toch heerlijk inslapen.  Enig nadeel is dat dat deze wel vrij vlug vervlogen is.
Dit zegt L'Occitane er zelf over:
Deze aromatische geur, rijk aan de essentiële lavendelolie van Haute-Provence met zijn ontspannende eigenschappen, bevordert een kalme en rustgevende slaap.  Verstuif op het kussen en in de kamer voor het slapengaan.

Heb jij 's avonds, voordat je gaat slapen, ook een beautyritueel?
 
Sandra x3 opmerkingen:

  1. In de zomer neem ik meestal twee keer per week 's avonds een maskertje. Nu in de zomer heeft mijn huid niet zoveel nodig. Ik gebruik sinds kort het nachtserum van Dr. Hauschka. Daar hangt een prijskaartje aan maar oef, wat is dat een fijn product. Dat masker van Clinique lijkt mij echter wel heeeeeel erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je even zo'n rustmomentje voor jezelf inbouwt voor je gaat slapen. Heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen