vrijdag 17 juli 2015

Instagram diary #10 Hittegolf, bakken en braden

De eerste hittegolf is een feit.  Begin juli was het snikheet, zelfs zo warm dat de de mussen bijna dood van het dak vielen.  Nope!  I'm just kidding, al had het wel gekund.  Kijk je mee?

Tijdens de warmste dagen deed ik alles een stuk rustiger aan, alleen zo kon ik vermijden dat ik ter plekke wegsmolt, nog maar te zwijgen over de korte, zwoele nachten want mijn slaapkamer veranderde tijdelijk in een bloedhete sauna.

Het is weer voorbij, Werchter 2015.  Op de weide ben ik dit jaar niet geraakt maar volgens mij heb ik niet zo heel veel gemist, enkel Muse had ik wel graag live aan het werk gezien.

Euhm, toen het gras nog groen zag, nu snakt het volop naar water.

YAY!  Het wordt een beetje een gewoonte want ook deze maand doe ik weer mee aan de photochallenge van Yourdailyintake.  Zomerse kiekjes gegarandeerd! #yourdailyphoto

Please do not disturb, there is a zen photoshoot going on!  Hier alvast een klein voorsmaakje op wat jullie binnenkort te wachten staat.

Zelfgemaakte ice-tea is zoveel lekkerder dan al die zoete brol die ze verkopen.  Wat heb je nodig?  Een paar zakjes groene thee, honing, limoensap, bruisend water, een paar ijsblokjes en evt. wat aardbeien.

Bestaat er iets zaliger als 's morgens buiten ontbijten?  I don't think so.

Bij het zien van deze foto begin ik bijna terug spontaan duimen en vingers af te likken.  Wat smaakte deze Magnum Pink verrukkelijk.  Fris en fruitig!

Wat zijn bloggers toch lieve mensen!  In België was dit leuke blikje van Hema niet te verkrijgen dus wat was ik blij met deze leuke verrassing, zomaar en voor niets.  Nogmaals bedankt, Marion.  You're too kind!

Van madeliefjes kan ik gewoon geen genoeg krijgen.

Finally we m(eat).  Op Rock Werchter werden de haute dogs van Jeroen Meus heel gesmaakt dus moest ik de worst ook eens op de rooster gaan leggen.  Go Würst want het was megalekker, alleen hoe eet je zoiets deftig op?

Hopelijk wordt het een beetje standvastiger weer want dat eeuwige op en af maakt dat ik me de laatste tijd niet zo lekker voel.  Migraine, duizelig en moe, waardoor er zelfs een paar leuke plannen in het water vielen.  Leuk is anders.

Hoe heb jij de hittegolf overleefd?  By the way, je kan nog tot a.s. vrijdag meedoen met mijn winactie (lees hier meer).

Sandra x3 opmerkingen:

  1. Wat een schattige kopjes heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Madeliefjes!!! Zo mooi! Ik ben benieuwd naar de photoshoot. Deze ziet er in ieder geval al heel zen uit. Fijn dat je nog steeds zo happy bent met je blik vol geluk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk overzicht is dit! Wat lief dat je dat Hema blik hebt gekregen :)

    BeantwoordenVerwijderen