vrijdag 24 juli 2015

Tag: I love summer!

Deze week liet de zomer heel eventjes verstek gaan maar ik ben er zeker van dat we binnenkort weer mogen genieten van mooie zomerse dagen.  Benieuwd wat mijn favoriete ijsje is en wat ik het liefst doe in de zomer?

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Euhm, ik durf het bijna niet toe te geven maar eigenlijk hou ik helemaal niet van ijsjes.  Enkel als het boven 30 graden is maak ik een kleine uitzondering maar voor de rest kan je er me totaal geen plezier mee doen.


2.  Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Zomerse jurkjes.  Gedurende de rest van het jaar draag ik vrij weinig jurkjes dus in de zomer profiteer ik er extra van.

3.  Wat is je favoriete zomerse drankje?
Thuis een zelfgemaakte ijsthee maar op een terrasje mag dat een lekkere cocktail zijn, liefst een Mojito of een Pina Colada.
4.  Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?
Dolce far niente!  Eigenlijk gewoon lekker genieten van het zonnetje.

5.  Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Heel simpel.  Een lipstick and that's it.  Ik gebruik sowieso al weinig make-up en in de zomer is het vaak te warm voor een foundation.  Op vakantie gebruik ik zelfs helemaal geen make-up.  Ready, set, go!


6. Wat is je favoriete zomerse liedje?
Het eerste liedje dat mij spontaan te binnen schiet is Happy van Pharrel Williams.  Summer makes me sooo happy!

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Een simpele salade, een zomerse wrap of meloen met parmaham, zolang het maar koud, vers en snel klaar is.


8. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Een simpel moodboard.

9.  Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Bij Rituals kocht ik Magnolia & Pink Pepper, een heerlijk subtiele bloemige geur ideaal voor in de zomer.

10.  Welke plannen heb je voor de zomer?
Best veel.  Eerst pak ik nog mijn koffers, daarna ga ik nog een dagje naar zee en voor de rest zie ik wel wat er nog op me afkomt.

Heb jij deze tag al ingevuld?  Laat het weten in de comments en dan kom ik zeker een kijkje nemen.  Ik tag bij deze Sammie, Marion en Nina.  Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Sandra x

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke tag is dit. Je hebt 'm ook zo leuk ingevuld. Je houdt niet van ijsjes, what's wrong with you haha. Geintje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, i know! Het is niet dat ik het niet lekker vind maar ik heb gewoon last van gevoelige tanden. Bij gekoelde drankjes gaat het nog maar bij ijs doen mijn tanden gewoon pijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke zomerse tag! Een dagje naar zee. Ik roep het al jaren, maar nu ga ik het ook echt doen dit jaar. Thanks voor het taggen! Ik zet 'm in mijn tag-to-do-list! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind een simpele lipstick ook altijd het fijnst in de zomer :) Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen ijsjes?! Dat hoor je niet vaak :) Salade is ook mijn favoriet in de zomer of iets van de BBQ :) Nu ik bij jou wraps zie staan denk ik ineens: Oh ja lekker, dat hebben we lang niet meer gegeten! Gaat dus nu gelijk op mijn planning voor volgende week :)

  BeantwoordenVerwijderen