vrijdag 7 augustus 2015

Spam je blog - Terug van vakantie


Het is een hele tijd geleden dat ik een 'Spam je blog' artikel deed.  Het leek me dan ook tijd om er nog eens een te doen. Verdient je blog wat meer aandacht?  Wel, grijp je kans want vandaag mag je er op los spammen.

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik nog aan het genieten van een deugddoende vakantie die stilletjes aan ten einde loopt.  Van zodra ik thuis ben ga ik volop blogjes bijlezen want ik heb een hele achterstand opgelopen.

Dus je mag lekker reclame maken voor je blog en/of YouTube kanaal.  Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat en waarom deze absoluut een bezoekje waard is.  Ik kom alvast zeker eens een kijkje nemen.

Spam er dus lekker op los.  Have fun!

Sandra x

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben Kim en ik blog over alles wat ik meemaak en hoe ik daar mee om ga. :-) Mijn blog heet Dansen in de storm. Dat is wat ik probeer te leren: dansen in de storm (ook wel, het leven, genoemd)

  http://www.dansenindestorm.nl

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah tof! Ik ben Jana, (bijna!) 23 jaar en op mijn Belgische beautyblog schrijf ik over high-end beauty maar ook over goedkopere beautyproducten. Ik hou van beauty maar bijvoorbeeld ook van reizen dus daar schrijf ik ook wel eens over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah hier is de vakantie net begonnen, eindelijk :)
  Ik kom hier ook graag even spammen hihi!

  ik blog op http://www.simplynspecial.nl over beauty, lifestyle, maar deel ook persoonlijke stukjes. Overal zit een persoonlijke touch aan. Neem jij een kijkje?

  Liefs Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeel leuk, hopelijk heb je een geweldige vakantie achter de rug. Wat fijn dat we mogen spammen! Ik ben Louise, 14 jaar oud en al drie maanden kan je mij vinden op http://beneficianto.blogspot.be waar ik mijn eigen plekje op het internet van heb gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen