dinsdag 1 september 2015

Instagram diary #11 - Hello september!

Hello september!  Why does summer always feels like it's over before it even starts?  De zomer is wel nog niet officieel voorbij maar toch voel je de herfst met rasse schreden naderen maar voorlopig heb ik de zomer nog in mijn bol.

Offline is the new luxury!  Af en toe jezelf eens wat rust gunnen kan deugd doen.  Het was daarom ook een bewuste keuze om tijdens mijn vakantie wat minder op sociale media actief te zijn.  Now i'm back!

Als je bij Hema gaat winkelen kom je zelden met lege handen buiten...of zeg maar beter nooit.  Wat een overload aan leuke dingen altijd!

Bedankt aan iedereen die heeft mee gedaan met mijn winactie n.a.v. mijn eerste blogverjaardag.  Spijtig genoeg kon er maar 1 winnaar zijn en dat werd...ELS van Nobody-else.  Proficiat!

Een van de dingen die ik deze zomer zeker wou doen was een zonsondergang vastleggen op de gevoelige plaat.  Nou volgens mij mag ik dit puntje van mijn lijstje schrappen.

Tot half augustus was ik op vakantie in Duitsland.  It seems ages ago...  Heerlijk genieten deed ik o.a. op dit mooie terrasje in Boppard.

Eigenlijk ben ik zelden trots op mijn foto's maar dit is toch wel een van de betere waar ik stiekem wel een beetje trots op ben.

Mijn vegetarisch bestaan staat op losse schroeven sinds de komst van Würst in Leuven.  Deze keer ging ik voor de befaamde Bellucci.  Damn, veel te lekker again!

Eenvoudig, simpel en lekker!  De Pane trio tijm lavendel van Delhaize was tijdelijk verkrijgbaar en smaakte er perfect bij.

Blauw, zo hemelsblauw!  Een perfecte dag om door de straten van Gent rond te slenteren en o.a. kennis te gaan maken met de nieuwste producten van Lush.  Volgende week meer daarover.

Ein-de-lijk vond ik chocolade van Tony's!  Believe it or not, maar ik sprong in de winkel bijna een gat in de lucht.
Nog even een kleine dienstmededeling. Vanaf nu kan je weer iedere dinsdag en vrijdag een nieuwe blogpost verwachten.  Wel dat hoop ik toch.

Tell me, wat was jouw leukste moment van deze zomer?

Sandra x


4 opmerkingen:

 1. Wat een fijne foto's en met langer offline zijn is niks mis :-). Nog bedankt voor het mooie pakketje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hema heeft zo'n leuke spulletjes he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En? hoe vond je Tony's? :) Leuke dingen heb je gekocht bij de Hema, zo'n verslavende winkel altijd haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleeeekker! Vooral die met banaan overtreft al mijn verwachtingen. I go bananas :D

  BeantwoordenVerwijderen