vrijdag 4 september 2015

Shoplog vakantie Duitsland

Shopping is always a good idea niet.  Eigenlijk dacht ik dat Duitsland op fashion gebied  niet zo veel te bieden had maar daar heb ik me dus schromelijk in vergist.  Mega hipster alert!  Wat kocht ik wel en wat niet?  Kijk snel verder.
First stop, Galeria Kaufhof!  Auf zum Wies'n voor een ware dirndlshow want hier stond alles al volop in het teken van het Oktoberfest.  Fesch nicht, obwohl mir ein bisschen Hölz fur den Hutten fehlt, als je begrijpt wat ik bedoel.  En nee, deze kocht ik spijtig genoeg niet snif, snif.

Dit was mijn uiteindelijke buit, vooral met de schoenen ben ik blij.  Ik heb geen makkelijke voetjes en deze van Gabor zijn uberstylish, en het belangrijkste, ze zitten heel comfortabel.

Dan dames en heren, le moment suprême, meet dé handtas van mijn dromen!  Nog nooit van Sir Henry gehoord?   Wel ik ook niet, maar ik was direct verkocht.
Sir Henry is de bekendste mopshond in Duitsland en heeft zelfs een boek geschreven, of toch zijn baasje en is nu gestart met een collectie handtassen.  In afwachting van een echt exemplaar ben ik hier meer dan gelukkig mee.   De tas is lekker ruim en heeft vrij veel vakjes en is ook binnenin heel handig ingedeeld.  It's in the bag!

Natuurlijk ging ik ook weer in Koblenz uitgebreid shoppen.  De enige vraag is waar begin je?  In het Löhr Center (vlakbij het station), in de gezellige winkelstraten of in het reusachtige winkelcomplex Forum-Millelrhein.  Pfoeh, moeilijke keuze.
Hier kocht ik ik eigenlijk niet zo heel veel - buiten véél drinken - want het was heel erg warm en mijn hoofd stond er gewoon niet naar.  Best zonde.  Bij Saturn kocht ik wel een stapel cd's maar later meer daarover.

Gaan jullie regelmatig shoppen in Duitsland?  Mijn volgende shoppingtripje staat in ieder geval al gepland.


Sandra x

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spulletjes! Vooral de tas. Toen ik in Duitsland was, zag ik helaas helemaal niks leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk! Die tas vind ik geweldig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige tas met die hondjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes, en zeker de tas is geweldig<33

  BeantwoordenVerwijderen