dinsdag 22 september 2015

Instagram diary #12 - Naar Ikea, herfst, Lush

Sinds gisteren is de herfst officieel in het land.  Mij hoor je niet klagen hoor zolang de zon schijnt, alleen liet die het de laatste week wat afweten.  Toch maakte ik er het beste van tussen de regenbuien door.  Zo ging ik weer naar Ikea, genoot van de laatste zonnestralen en ging eindelijk in bad met The Experimenter van Lush.

Op vlak van fotografie heb ik nog heel wat te leren en normaal gezien ben ik nooit tevreden met mijn foto's maar deze is de uitzondering op de regel.  Ik speelde wel een beetje vals want voor kringetjes in het water te krijgen smeet ik er eerst een steentje in.  But sssstttt...

Op een mooie dag ging ik ook nog eens fietsen langs de Dijle, langs talrijke maisvelden want ik woon op de boerenbuiten.

Herfst in de Kruidtuin van Leuven met veel paars.

Wat doe je op een druilerige herfstdag?  Juist, naar Ikea.  Ik had nog een paar kastjes nodig die ze net niet op voorraad hadden.  Nou ja, een reden om snel terug te gaan.  Why o why vind ik dat nou niet erg :D

In een spontane bui besloot ik aan de Rewild Your Life Challenge van Mijn Kladblog mee te doen.  Zo gezegd, zo gedaan.  Een half uurtje een stukje natuur - aka mijn tuin - bestuderen.  Nu het werden al bij al 5 minuten.  Ach, geduld is niet mijn sterkste kant.

Het tweede weekend van september was het braderie in Mechelen.  Tegen een dagje shoppen zeg ik nooit neen, zeker niet op zo'n mooie nazomerse dag.  Veel gekocht heb ik wel niet.

Vorige zondag was het Open Monumentendag.  Het is leuk omdat je een kijkje kan nemen op plaatsen die anders niet toegankelijk zijn.  Ik besloot om een geleid bezoek te brengen aan het Kasteel van Wilder in Kampenhout.  Een kleine troost, ook hier is de buxusmot gearriveerd.

Van zodra ik The Experimenter van Lush in bad gooide ontstond er direct een explosie vol intense kleuren.  Gelukkig verdween de rokerige geur grotendeels waar ik niet zo een fan van was en kon je de vanille zelfs ruiken.  Door het knettersnoep doet het ook echt denken aan een knetterend vuurtje. Perfect voor de koude herfst- en winterdagen.

Zen!
Nou dit was het dan weer.   Het is nu wel herfst maar dat wil niet zeggen dat het geen mooi weer meer kan worden.  Voor de komende dagen voorspellen ze zelfs een Sint-Michiels nazomerke.  Geniet ervan want het zullen de laatste zijn.  Tot de volgende keer!
Sandra x


8 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's heb gemaakt! Die bal van lush aaaaaa lekker haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! Ikea is altijd zo leuk :) Kom alleen altijd buiten met teveel nieuwe zooi hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto's voor die van die bloem en het lieveheersbeestje.

    BeantwoordenVerwijderen