woensdag 27 januari 2016

Happy list #1

Het geluk zit in de kleine dingen maar al te vaak gaan we er gewoon aan voorbij en zoeken we het een leven lang tevergeefs.  Geniet jij van de eerste zonnestralen, de vogeltjes die 's morgens buiten fluiten, de geur van een kop koffie.  Be honest.  Veel te weinig.

Vanaf vandaag een gloednieuwe rubriek over precies die kleine lichtpuntjes want zoals Boeddha zei:  Er is geen weg naar geluk.  Geluk is de weg.  Wat maakte mij de afgelopen maand blij.

Vuurwerk met nieuwjaarsnacht.  Wat het bijzonder spannend maakte was dat ik het voor de eerste keer op foto ging vastleggen.  Van een geslaagde missie gesproken trouwens.
Nature watch!  Ik spotte een eekhoorntje in de tuin dat spijtig genoeg weg was voor ik mijn fototoestel kon bovenhalen.  Next time you're caugt on tape.  For sure!
Happiness is...a new pair of shoes.  Deze sneakers kocht ik aan -30% bij Torfs.  Heel sportief maar door dat kanten stukje heel vrouwelijk.  En het belangrijkste ze lopen op wolkjes.  Et voila, daarmee zijn mijn voetjes ook weer blij.
Een waanzinnig lekkere mokka-eclair.
Follow my blog with BloglovinHet zachtjes tikken van de regen op het dak terwijl ik in bed lig.
Ik kreeg een complimentje over mijn mooie Instagram feed.  It made my day!
En nog meer complimenten.  Nu kreeg ik al 2 x te horen wat voor een leuke en originele blognaam ik nu toch wel heb.
Een wandeling in de sneeuw.
Koude winterdagen met een stralend blauwe lucht en volop zon.  To me, dat is lichttherapie gratis en voor niks.
More nature watch!  Het komen en gaan van de vogels - vooral mezen - aan de opgehangen vetbolletjes en nootjes.
RAOK of random acts of kindness.  Zo liet ik o.a. met Kerstmis een cadeautje achter in de weggeefkast en ik legde in een bakje aan de bib mijn oude tijdschriften.  Kleine dingen die mij een goed gevoel bezorgen.
Theewijsheden.
Een nieuw spelletje.  Neko Atsume.
Een prachtige euhm lentedag eind januari met temperaturen tot bijna 15 graden.  Als de natuur nu nog niet van slag is, dan is ze het nu zeker.
Een dagje naar Gent.
De nieuwe valentijnscollectie bij Lush met als highlight de Unicorn horn met glitters, lavendel en boordevol neroli ging mee naar huis.  Review is coming up...voor al diegenen die bezorgd zijn of ze daarna roos gaan zien of niet :D
Ein-de-lijk de blazer van mijn dromen vinden en dan nog wel met aanzienlijke korting.  Wie weet komt er mijn eerste echte outfitpost aan want zooo blij ben ik er dus mee.  Nu nog een fotograaf vinden.
Een nieuw tweedehandswinkeltje ontdekken.
Bij de Starbucks in de rij staan en het laatste stukje cheesecake voor iemand zijn neus wegkapen.  Ja, dat heet dan gelukkig zijn.

Wie blij is met de kleinste dingen kan zich de hele dag verheugen.  Een uitspraak waar ik met volle 100% achtersta.  Next month same time and same place.  En nu is het aan jou.  Waar werd jij de laatste tijd zoal blij van?

Sandra x


5 opmerkingen:

  1. Leuk zo'n blije nieuwe rubriek! Die foto van het vuurwerk is je mooi gelukt. Prachtig. Ik ben nog steeds Lushloos. Wie weet wanneer ik een keer iets ga scoren. Ik werd wel blij van het koude, maar zonnige weer. Was puur genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat is zo fijn, tegen een kledingstuk aan lopen waar je verliefd op word en dan ook nog eens met korting! Dat zijn fijne momentjes :)

    BeantwoordenVerwijderen