dinsdag 9 februari 2016

Instagram diary #16 Winter of lente?

Maak me gewoon maar wakker wanneer het zomer wordt.  Met dit weer heb ik het helemaal gehad.  Terwijl ik dit zit te typen is het buiten weer aan het gieten.   Whaf if...als al die regen nu sneeuw was geweest?  Enfin, terug naar de realiteit.  Hier komt mijn overzicht van januari.  Lees snel verder.

De maand was nog niet goed bezig of het was al mijn verjaardag.  Een jaartje ouder en wijzer weer.  Dat laatste hoop ik toch.

Meeh, schaapjes (met zwarte voetjes) tellen...  Volgens mij kunnen ze ondertussen zwemmen in de weide met de hoeveelheid regen die er de laatste tijd gevallen is.

Dan deed de winter eindelijk zijn intrede, toch voor eventjes.  Wat was het ongelooflijk mooi buiten maar wel ijzig koud.  Deze foto was trouwens echt secondewerk.  Iets van (rechter) handschoen uit, afdrukken en snel handschoen terug aan.

Ook in januari deed ik weer mee met #yourdailyphoto.  Dit was dag 12.  Ben nog altijd superblij met mijn dunne ringetjes van &OtherStories.  Ze kwamen eigenlijk in een setje van 5 maar de andere zijn dus te groot.

Op dag 16 vond ik het dan eindelijk tijd om mijn 366 (wtf lees ik dat nu juist?) dagen Flow kalender in elkaar te steken.

Een paar dagen na de diepvriestoestanden werd het dan ineens net geen 15 graden.  Nature is going crazy if you ask me.  Her en der spot ik al madeliefjes en onze tuin staat nog vol met viooltjes.  Nog te zwijgen over de vogeltjes.  Lentekriebels!

De dag erna trok ik een dagje naar Gent.  Eerst ging ik deze latte bij Clouds on my Coffee drinken waarna ik langs Gent-Dampoort richting stad drentelde.  Topdagje maar weer veel te snel voorbij.

Na dagen van regen en wind kwam er eindelijk nog eens het zonnetje door.  Een ideaal moment om naar de Kruidtuin in Leuven te gaan waar het al volop lente is.  Toch voor eventjes want de volgende dag regende het weer.

Mijn eerste snailmail is een feit.   Het rozenthema beviel me super en ik ben er zelf heel blij mee.  Nu maar hopen dat mijn ontvanger er even blij mee gaat zijn.  In ieder geval staat mijn volgende project al vast.
Valentijnsdag komt er weer aan en in het kader daarvan komt er vrijdag een speciale valentijnpost.  Don't miss it.

Sandra x2 opmerkingen:

  1. Mooie ringetjes!

    Hartjes voor snailmail!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal mee eens, ik wil ook gewoon pas wakker worden als het zomer is maar die stomme wekker gaat iedere ochtend :) Die latte ziet er trouwens wel heel lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen