vrijdag 12 februari 2016

Valentijn

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur.  Los van welke commercie ook kan het nooit kwaad eens extra lief te zijn voor je geliefde.  Heb je geen vriend zoals ik?  Reden te meer om jezelf eens goed te verwennen.  Hier alvast een paar tips.

All you need is love chocolate.  Een klassieker maar wie maak je hier niet blij mee.  Mijn hart zou je er alvast mee veroveren.  Deze hartjes (in hartvormige verpakking) kan je kopen bij Hema voor 3,75 euro.

Wie valentijn zegt, zegt bloemen.  Niks mis met een prachtig boeket rozen maar ik weet iets veel beter en wel dit cadeautje van Lush.   Zeg nu eerlijk die verpakking alleen is toch al een streling voor het oog.
Dit pakket bevat de 5 onderstaande producten:
- Rose Jam bubbleroon: Stap in een bad vol van rozen met verzorgende Fairtrade Sheaboter en de zachte geur van geranium.
- Ro's Argan bodyconditioner: Het leven gaat over rozen met luxe argan en bloemige geranium om je huid te verwennen.
- Jason And The argan oil shampoo bar: Staat zachter, glanzender en sterker haar op je verlanglijst?  Probeer dan deze vaste shampoo vol arganolie en rozen.
Tisty Tosty bath bomb: Laat je verleiden door dit lieflijke bad vol rozenknopje, roos absolue en en jasmijn absolue.
- Rose Jam showergel: Val voor de rozige zoetheid van deze luxe, bloemige showergel.  Voor een fantastisch geurende huid.

Dus ga nog snel naar de dichtstbijzijnde winkel van Lush om dit cadeautje te scoren.  It's all yours for 36,50 euro.  Pure verwennerij!  Kaarsjes aan en genieten maar.

Hoe vier jij valentijn dit jaar?   Of doe je er niet aan?

Sandra x

2 opmerkingen:

  1. Ik heb Valentijn gevierd als kookploeg op een cursus van KSA. In het gezelschap van 12 cursisten en 7 crewleden was het een echte topdag! ;) En al zeg ik het zelf, ons eten was lekker!

    BeantwoordenVerwijderen