dinsdag 7 oktober 2014

Lush x-mas sneak peek !

The holidays are coming...

Vorige vrijdag lag de nieuwe collectie van Lush eindelijk in de winkel en ik was er als de kippen bij om een kijkje te gaan nemen en deze uitgebreid te gaan besnuffelen.  Yeah, i'm excited and i think i gonna like it !
Badderen met Lush is een feestje en dat ga ik de komende weken aan den lijve ondervinden want ik kocht bijna uitsluitend badbruisballen waarvan je de reviews binnenkort mag verwachten, maar eerst ga ik uitgebreid in bad. Tja, er zijn ergere dingen in de wereld :D

Golden Wonder - bath bomb
Laat in je warme badwater vallen en geniet van de heerlijke citrusgeuren, terwijl hij langzaam oplost en zijn schitterende binnenste onthult.  De opwekkende geuren van zoete sinaasappel, limoen en een drupje cognac vrolijken je op !

Luxury Lush Pod - bath bomb
Deze heerlijke bath bomb verandert je badwater in een roze zee met kleine pastelkleurige eilanden.  Lavendel en ylang ylang kalmeren lichaam en geest voor een goede nachtrust.

So White - bath bomb
So white heeft, hoe kan het ook anders, een heerlijk geur van frisse appeltjes, die heel speciaal is want hij creëert namelijk een dun laagje schuim op je badwater, alsof je onder een donzen dekentje ligt.  Bergamot en sinaasappelbloesem zorgen voor een opwekkende geur en verzachtende roos helpt bij een droge huid.

Shoot For The Stars - bath bomb
Ga lekker onderuit liggen in je warme badwater en geniet van dit geweldige kleurenspel en de heerlijke geur van honing en karamel.  Deze creëert een betoverend spektakel in je bad, dus wacht even voor je je ogen dicht doet en je je ontspant.

Magic Wand - bubble bar
Met dit magische toverstafje van Snow Fairy tover je je bad om tot een suikerzoet bubbelsprookje !  Zwaai het stafje een paar keer door je badwater voor een heerlijk zoet schuim.  Heb je genoeg bubbels ?  Leg dan weg en laat het goed drogen tot je weer behoefte hebt aan een ander bad vol magie.

Yog Nog - zeep
Eggnog is in Canada en Amerika het meest populaire drankje tijdens de kerstperiode.  Deze zachte zeep zit vol sojayoghurt en bevat een vleugje kruidnagel en ylang ylang.  Om het af te maken wordt deze bestrooid met echte cacaopoeder.

Snow Angel - bath melt
Deze vochtinbrengende bath melt bedekt je badwater met een sneeuwwit laagje schuim en heeft een schitterend gouden hartje.  De rijke cacaoboter en de mix van roos, benzoë en cassie absolue zorgen voor een verzorgend, naar marsepein geurend bad.  Hmmmm!

Zoals je kunt zien weer veel nieuwe producten.  Verder zijn er veel nieuwe cadeauverpakkingen geïnspireerd op de sprookjes van Hans Christian Anderson.  Alles is vanaf nu te verkrijgen in de winkels van Lush.

Wat vinden jullie van de Lush wintercollectie ?  Welke producten staan op je verlanglijstje ?
 
Sandra x
 

 

12 opmerkingen:

  1. Superleuk, ik hoop deze keer eindelijk de Snowfairy douchegel te bemachtigen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh! Zie ik daar Snow Fairy douchegel?! Die douchegel is heerlijk en mijn flesje is op. Blijkbaar verkopen ze dat enkel tijdens de winter en ik zit dus al een tijdje zonder. De hoogste tijd om een nieuw voorraadje in te slaan. Misschien moet ik dit jaar voor de HELE grote fles gaan. Hmmm... suikerspingeurdouchegel. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Snow Fairy is er dit jaar idd opnieuw bij. Zo spijtig dat ik enkel een bad heb !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, die penguin bubble bar is precies ook superschattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou heel graag een week lang in een hotel verblijven, gratis, met een bad.
    & dan aaaaaaaaaaaaalles uitproberen. Vooral Yog Nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijken me heerlijke producten! Helaas heb ik geen bad..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. WAAA IK WIL ALLES! en ik heb geen bad, hoe stom is dat ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh, je hebt erg leuke dingetjes geshopt :D!! Ik vind alles uit de kerstcollectie zo mooi :)! Ik kijk uit naar de magic wand review :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wauwie, wat een lekkere producten weer van Lush, snel eens een kijke nemen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik vind het zo jammer dat lush hier niet in de buurt zit, ik wil gewoon wat van deze collectie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben zo fan van de Lush kerstcollectie! Zaterdag ga ik eens een kijkje nemen en wrs met wat minder centje naar buiten gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Allemaal leuke dingen! Jammer dat ik geen bad heb!
    Ik gebruik graag zeepjes van Lush, gaat het hele toilet meteen héérlijk naar ruiken. Ik kocht laatst 'Honey I washed the Kids!' en het ruikt zo lekker zoet naar honing! :)

    BeantwoordenVerwijderen