zaterdag 1 november 2014

Instagram Diary #2

Waar is de tijd toch heen ?  Alweer een maand voorbij en voor we goed en wel beseffen is het weer Kerstmis, waar ik nu al enorm naar uitkijk, maar eerst een terugblik op een gouden herfst.  Kijken jullie even mee ?

Begin september genoot ik bij mijn nieuwe boeddhabeeldje van een paar zalige zen momentjes in de tuin.
Ik ging een dagje naar Gent om de kerstcollectie van Lush te gaan ontdekken en ik bezocht voor de allereerste keer Amacarons.  Mijn (voorlopige) favorieten zijn framboos en banaan-chocolade, but i'll be back...want heb ze nog niet allemaal geproefd.
Daarna vertrok ik voor een week naar Bad Breisig in Duitsland, waar ik uitgebreid ging badderen, lekker eten én shoppen.  Ik kocht er deze lekkere Lindt chocolade, en nog véél meer.  Hello, it was nice to meet you indeed...

Op een vroege morgen in oktober, als ik in het station aan het wachten was op de trein, genoot ik van deze prachtige mistige zonsopgang.  It made my day !
 
Ik ging samen met een vriendin weer naar de Flair Shopping Day en zoals je kan zien, was ik daar niet alleen.  Het was een crazy day vol shopping, fun en optredens.  Ik vond het weer een geslaagde dag, maar was blij na een lange vermoeiende dag weer thuis te zijn.
En hoe mooi is het Centraal Station van Antwerpen ?  Het is iets dat me elke keer blijft verbazen.
 
Ik ging naar een VIP evening van The Body Shop met als special guest Elfi De Bruyn, waar ik kennis ging maken met de nieuwe Colour Crush Nail-collectie.  Ik kwam er weer buiten met mooi gelakte nageltjes en een goed gevulde goodiebag.  Happy me !
Verder ging ik ook nog wat wandelen en genieten van de mooie natuur want de herfst is echt mijn favoriete seizoen.
 
Wat waren jullie favoriete herfstmomenten ?
 
Sandra x
 
 


 
 
 
6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je naar het TBS event ging! Mijn favoriete momenten zijn wel het heerlijk samen zijn met mijn vriend. Lekker op de bank thee drinken onder een kleedje. Heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa bijna Kerst *doet een dansje*. Leuke foto's! Die foto van de zonsopgang is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Die zonsopgang is inderdaad prachtig.
  Ik heb vooral genoten van alle kleurtjes in de natuur en de paddenstoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We worden de laatste weken verwend met mooie ochtend-taferelen hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, met zo een zonsondergang zou ik iedere dag wel willen opstaan, maar deze week was het maar grijs :-(

  BeantwoordenVerwijderen